В следващите две години ще имаме три избора - вече

...
В следващите две години ще имаме три избора - вече
Коментари Харесай

Да България прогнозира предсрочни избори у нас

В идващите две години ще имаме три избора - към този момент плануваните европейски, ще имаме локални избори, само че съм сигурен, че ще имаме и предварителни парламентарни избори. Кога - не се ангажирам да кажа, само че тази кочинка няма да издържи - клати се пред очите ни, тъй че би трябвало да се готвим за трите типа избори като за един. Това предвижда през днешния ден Христо Иванов, ръководител на " Движение Да България " по време на Първата национална конференция на групировката, представен от Нюз.бг..
Под въпрос е принадлежността ни към Европейски Съюз и НАТО, считат от партията. Сред дилемите, които Христо Иванов открои, е подготовката на тактиката за явяването на локалните избори. Работна група ще създаде правилник за излъчването на представители в локалната власт. Предстои той да бъде показан по време на семинар.
Като значима задача пред участниците в конференцията Иванов открои продължаването на построяването на " Демократична България ". " Предстои ни взаимна подготовка за явяване на избори, следва ни разработване и сключване на съдружно съглашение. Предстои ни да създадем динамичен модел за взаимоотношение по места ", сподели той и добави, че консолидацията на дясното е допустима единствено когато бъде дадена ясна оценка за ръководството на триумвирата ГЕРБ - БСП- Движение за права и свободи.
Иванов настоя за разговор с бизнеса и дейните хора, с цел да се създаде съответна визия за вероятността на страната. Ясна стратегия, която, с изключение на визия, да включва и ремонт на основните детайли на съществуващия модел. Основното в тази стратегия е качеството на живот в България. Според него това, което държавната агитация показва за непоклатимост, е " рисково мъртво неспокойствие ".
Председателят на " Да България " беше безапелационен, че с изключение на проблемите в правораздаването, опазването на здравето, образованието има и рецесия на бълагрското семейство и липса на всякаква държавна политика в негова поддръжка. Последици са демографската злополука и общия културен срив. Иванов акцентира, че с изключение на рецесия в фамилията има рецесия и на човещината на площад Народно заседание, имайки поради отношението към майките на деца с увреждания.
" Говоря за тези майки, които търсят от страната вероятност за това по какъв начин да не престават усилието си да носят своя тежък кръст. Ако нашето общество не може да им предложи вероятност - всуе всичко останало. Аз не чаках, че Бойко Борисов ще си разреши да приказва за тези дами по този метод - да му се махнат от главата. Това е извънредно срамно в човешки проект и аз се надявам, че той ще откри метод да им се извини ", съобщи Иванов.
По думите му, с изключение на персоналния детайл, Борисов приказва от името на страната. " Това е отношението на страната към тези дами. Това е отношенито на страната към всички слаби хора в тази страна. Ако не успеем да преодолеем тази рецесия на човещината - всичко друго ще бъде всуе ", съобщи Христо Иванов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР