В следващите две години ще имаме три избора - ще

...
В следващите две години ще имаме три избора - ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Кочината се клати, няма да издържи

В идващите две години ще имаме три избора - ще имаме плануваните европейски, ще имаме локални избори, само че съм сигурен, че ще имаме и предварителни парламентарни избори. Кога не се ангажирам да кажа, само че тази кочинка няма да издържи - клати се пред очите ни, тъй че би трябвало да се готвим за трите типа избори като за един.

Това предвижда Христо Иванов, ръководител на "Движение Да България " по време на Първата национална конференция на групировката.

Делегатите по време на конференцията гласоподаваха електронно посредством мобилно приложение.

"Искаме "Да България " в действителност да бъде във вашия джоб - да бъде вашия инструмент, с който всекидневно да можете да следите какво става - да можете да участвате във вземането на решение ", съобщи Иванов.

Сред дилемите, които Христо Иванов открои пред участниците, е подготовката на тактиката за явяването на локалните избори. Работна група ще създаде правилник за излъчването на представители в локалната власт. Предстои той да бъде показан по време на семинар.

Като значима задача пред участниците в конференцията Иванов открои продължаването на построяването на "Демократична България ". "Предстои ни взаимна подготовка за явяване на избори, следва ни разработване и сключване на съдружно съглашение. Предстои ни да създадем динамичен модел за взаимоотношение по места ", сподели още Иванов.

Той беше безапелационен, че консолидацията на дясното е допустима единствено, когато бъде дадена ясна оценка за ръководството на триумвирата ГЕРБ - БСП- Движение за права и свободи.

Иванов настоя за разговор с бизнеса и дейните хора, за предоставяне на съответна визия за вероятността на страната. Ясна стратегия, която с изключение на визия да включва и ремонт на основните детайли на съществуващия модел. По думите му, належащо е деликатно сапьорско обмисляне.

Червената нишка в тази стратегия е качеството на живот в България. Иванов бе безапелационен, че точно програмата би била тази разграничителна линия сред силите на статуквото и силите на развиването. "Тази стратегия е нашето лице ", уточни той.

В уводните си думи ръководителят на придвижването очерта световните провокации пред страната ни, която по думите му сега е на кръстопът. Според него това, което държавната агитация показва за непоклатимост, е "опасно мъртво неспокойствие ".

Сред световните провокации той посочи роята на по този начин наречената 4-та индустриална гражданска война и дестабилизацията на интернационалната система. "Международния ред, учреден на правила, се разрушава - на негово място идва редът, в който тържествува правото на по-силния ", установи Иванов.

Председателят на "Да България " беше безапелационен, че с изключение на проблемите в правораздаването, опазването на здравето, образованието има и рецесия на бълагрското семейство и неналичието на всякаква държавна политика в негова поддръжка. Според него разследване от тази рецесия е демографската злополука, общия културен срив. Иванов акцентира, че с изключение на рецесия в фамилията има рецесия и на човещината на площад Народно заседание. Той засяга отношението към майките на деца с увреждания.

"Говоря за тези майки, които търсят от страната вероятност за това по какъв начин да не престават усилието си да носят своя тежък кръст. Ако нашето общество не може да им предложи вероятност - всуе всичко останало. Аз не чаках, че Бойко Борисов ще си разреши да приказва за тези дами по този метод - да му се махнат от главата. Това е извънредно срамно в човешки проект и аз се надявам, че той ще откри метод да им се извини ", съобщи Иванов.

По думите му, с изключение на персоналния детайл - Борисов приказва от името на страната. "Това е отношението на страната към тези дами. Това е отношенито на страната към всички слаби хора в тази стран. Ако не успеем да преодолеем тази рецесия на човещината - всичко друго ще бъде всуе ", съобщи ръководителят на "Да България " Христо Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР