В следващите две до три години BMW-тата от серии 5

...
В следващите две до три години BMW-тата от серии 5
Коментари Харесай

BMW 5er и 7er ще станат електромобили за дълги разстояния

В идващите две до три години BMW-тата от серии 5 и 7, освен това от настоящето потомство на моделите ще се снабдят с електрически версии. Според специалистите от Мюнхен технологията BMW eDrive към този момент разрешава дасе направи електромобил с самостоятелен пробег от 700 километра. Това оповестява немският вестник Handelsblatt, базирайки се на източници от компанията.

Според изданието, електрическата " седмица " на BMW (G12) ще се появи на пазара през 2022 година, а производството на 5er на ток ще започва година по-късно. Те ще бъдат сглобявани дружно с стандартните коли, запазвайки бензиновите, дизеловите и хибридните модификации в гамата. Всички електрифицирани BMW-та ще получат технология eDrive от пето потомство и според от потенциала на батерията ще могат да изминават до 700 километра без презареждане.

Експерименталната BMW Power BEV " петица " с три електродвигателя и високотехнологична батерия, беше показана предходната година. Силовият тракт на седана беше 720 конски сили и 1 150 Нм въртящ миг, а времето за ускоряване до 100 беше по-малко от три секунди. Тогава компанията съобщи, че електрическият автомобил няма вероятности и няма да влиза в серийно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР