В следващите два уикенда ще бъдат проведени квалификации по четири

...
В следващите два уикенда ще бъдат проведени квалификации по четири
Коментари Харесай

Квалификациите за Game Ninja League Сезон 1 са отворени



В идващите два уикенда ще бъдат извършени квалификации по четири от най-популярните електронни спорта в света: Hearthstone, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 и League of Legends. Те ще бъдат извършени онлайн и записването за тях е изцяло гратис.

Отворените квалификации са входната точка за българските тимове и играчи, които желаят да се състезават във вълнуващия и провокационен формат на лигата. Лимита на участниците, които могат да се запишат за квалификациите е единствено 64, а от тях 8 ще продължат в идващия стадий на групова фаза.

Играта в Game Ninja League разрешава освен да тествате уменията си против най-хубавите българи, само че и да се борите за страхотни награди, като наградният фонд за първи сезон е общо 9 700 лв..

За да запишете тима си за квалификацията по CS:GO (27.01.2018) натиснете тук.

За да се запишете за квалификацията по Hearthstone (28.01.2018) натиснете тук.

За да запишете тима си за квалификацията по Dota 2 (03.02.2018) натиснете тук.

За да запишете тима си за квалификацията по League of Legends (04.02.2018) натиснете тук.
Какво е Game Ninja League?
Game Ninja League 2018 е българска лига по електронни спортове, която се организира в два сезона, които се играят в онлайн и офлайн етапи. Игрите, на които се организира лига са CS:GO, Dota 2, League of Legends (отборни 5vs5) и Hearthstone (индивидуални 1vs1).

Всеки сезон е разграничен на 2 полусезона. А всеки полусезон включва в себе си три обособени етапи: отворена онлайн подготовка, групова онлайн фаза и онлайн плейофи.

На края на всеки полусезон се излъчва един победител, който взе участие на LAN сезонни финали.

След приключването на сезон първи и сезон втори на лигата, тимовете взели участие в груповите етапи биват сложени в непрекъсната годишна ранглиста на база на тяхното показване.

Победителите от 2-та сезона на Game Ninja, както и 2 тима, класирани от затворена подготовка, извършена с тимове, поканени от годишната ранглиста, вземат участие на кулминационното събитие на годината - Game Ninja Finals 2018.

Повече информация за лигата, можете да намерите на http://esports.bg/game-ninja-league
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР