В следващите дни се очаква ръководството на ЦСКА да стартира

...
В следващите дни се очаква ръководството на ЦСКА да стартира
Коментари Харесай

ЦСКА предлага нови договори на трима титуляри

В идващите дни се чака управлението на ЦСКА да започва договаряния с някои от играчите си. Трима футболисти са с изтичащи контракти през лятото - Рубен Пинто, Раул Албентоса и Густаво Бусато. В споразуменията с Албентоса и Бусато има уговорка за удължение на договора, от която клубът съвсем несъмнено ще се възползва, написа " Тема спорт ".

Не по този начин обаче стоят нещата към Пинто. Един от капитаните на отбора до момента отхвърляше да удължи договора си и не е ясно какво ще се случи с него. При ситуацията, че португалецът не възобнови контракта cи, то през пролетта може да е със статут на запаса.

Другият футболист, към чието бъдеще се чака развиване, е бранителят Нуно Томаш. Той се приготвя самостоятелно в Португалия, като се очакваше да бъде преотстъпен при старта на лагера в Испания. Това обаче още не се е случило. Клубът продължава да преглежда варианти за бъдещето му, защото той не попада в проектите за пролетния дял.

Твърде евентуално е през тази седмица ЦСКА да притегли още един нов футболист, откакто към този момент подписа с Ахмед Ахмедов и Стефано Белтраме. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР