В следващите 24 часа се очаква Тио Уолкът да стане

...
В следващите 24 часа се очаква Тио Уолкът да стане
Коментари Харесай

Тио Уолкът - футболист на Евертън до 24 часа

В идващите 24 часа се чака Тио Уолкът да стане футболист на Евертън. Сделката за сегашния нападател на Арсенал наподобява сигурна като преди подписа е належащо само той да премине наложителните медицински прегледи. Очаква се договорката да е на стойност над 20 милиона паунда.

Така наподобява, че 28-годишният нападател е изиграл последния си мач за тима, в който мина преди цели 12 години от Саутхемптън.

Именно "светците " са другият претендент за подписа на британския национал, само че "карамелите " наподобяват спечелили в тази борба.

Желанието на уолкът е да работи под управлението на Сам Алардайс с вяра той да помогне за обновяване на кариерата му. Уолкът има 108 гола в 397 мача за Арсенал, само че загуби доверието на Арсен Венгер.

Французинът пък счита да реинвестира парите от Уолкът за привличането на Пиер-Емерик Обамеянг и за нападателя на Бордо Малком.

Другият предстоящ трансфер в Арсенал е привличането на Хенрих Мхитарян от Манчестър Юнайтед като е допустима и замяна за Алексис Санчес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР