В следобедните часове на вчерашния ден полицейски екип на Шесто

...
В следобедните часове на вчерашния ден полицейски екип на Шесто
Коментари Харесай

Екшън с циганска каруца в "Столипиново" СНИМКИ

В следобедните часове на вчерашния ден полицейски екип на Шесто районно управление (на МВР) установил пътно транспортно средство с животинска тяга- кон с каруца, да се движи по бул. „ Цариградско шосе “ и Кемера.

Каруцата, натоварена със остарели автомобилни гуми, била спряна на влизане в кв. Столипиново.

28- годишният гражданин на квартала, възнамерявал да ги изхвърли и възпламени.


Полицейските чиновници са му съставили акт за определяне на административно нарушаване на съображение член 17 ал 1 от Наредбата за организация и сигурност на придвижването на територията на община Пловдив, обвързвана с сигурността на придвижване и дисциплината на водачите, пътните транспортни средства и пешеходците на територията на града.



Автомобилните гуми и каруцата са конфискувани по надлежния ред, а за откритата неправда е сигнализирана и общинска полиция, която е репатрирала каруцата с „ паяк “. За следваща инспекция по отношение на произхода на използваните гуми е включен и чиновник от Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив.


Това е вторият случай на репатриране на каруца от началото на годината.


Предишният извършител, също от квартала, бе открит през месец февруари, в опит да транспортира матални боклуци. От 2013 година придвижването на каруци на територията на град Пловдив е неразрешено с решение на общинския съвет. Контролът и инспекциите от органите на реда ще не престават и отсега нататък.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР