В слънчевото лято както винаги ни се иска да изглеждаме

...
В слънчевото лято както винаги ни се иска да изглеждаме
Коментари Харесай

Стилно лято: модерни визии за всеки ден

В слънчевото лято както постоянно ни се желае да изглеждаме ефектно, тъй като има толкоз доста благоприятни условия да покажем своята характерност и прелест. Нека да разгледаме кои облекла ще ни оказват помощ да бъдем съвременни в този топъл сезон.

1. 

Цветова скица

Водещото място измежду цветните решения заемат всичките светли нюанси, които могат доста да освежат всяка визия. Това обаче въобще не значи, че би трябвало да се отречете от удоволствието да носите облекла с ярки и наситени цветове.

2. 

Можете да си облечете облекла от светлосин, оранжев, коралов, лимонов, жълт или червен цвят. Те освен ще привлекат вниманието на близките, само че и ще основат позитивно въодушевление.

3.

Свободни къси панталони

Този сезон любимецът измежду модерните облекла са свободните къси панталони. Изберете оня модел, който ви подхожда най-вече. Може да е с висока талия или модел вид „ бермуди “.

4.

5.

Флорални претекстове

Трудно е да си представим лято без облекла на цветя, тъй като наподобяват толкоз женствени и сантиментални. Истината тук е да изберете верния принт. Момичетата със слаба фигура могат да изберат безусловно всеки. На дамите с форми се предлага да избират облекла с мрачен звук и неконтрастни десени.

6.

Точки

Още един принт, толкоз известен през днешния ден. Ненатрапчивите точки със своя сексапил ще направи всеки облик мекушав, внимателен и изтънчен. Между другото, подобаващ е за всички дами, без значение от възрастовата група.

7. 

Пола + тениска

През 2020 година модата показа голям брой поли. Модели, направени от дънков плат, с прекачване, всевъзможни декоративни детайли, с цепки – всички те са настоящи този сезон. А с цел да създадете нехаен външен тип, се предлага да ги комбинирате с тениски и спортни обувки, които са сбити по кройка и цвят.

8.

9.

10.

Гащеризон

Предимството на гащеризоните е, че самите те към този момент са пълноценно облекло. В допълнение, вярно подбраният модел ви разрешава да скриете редица дефекти на фигурата. Комбинирайте ги с всевъзможни комфортни обувки и аксесоари и ще получите забавна визия за всеки ден.

11.

12.

13.

Свободна риза

Можете да разнообразите главния си дрешник с риза със свободна кройка. Тя наподобява ужасно както като независим детайл, по този начин и като допълнение към тениска или топ. В същото време можете да експериментирате с нея, както ви харесва.

14.

15.

Бяла тениска

Ако имате елементарна бяла тениска в арсенала си, тогава въпросът „ Какво да облека? “  надали ще възникне. Това е толкоз универсална дреха, че с нея можете да съставите освен ежедневни тоалети, само че и бизнес или празнични, най-важното – да покажете въображението си. Бялата тениска удобно балансира комплицираното долнище, правейки обликът  хармоничен.

16.

17.

Акцентни ръкави

Обличайки горнище с акцентни ръкави, добавяте пикантност към визията си. Няма значение какво тъкмо предпочитате, във всеки случай ще бъдете съвременни.

18.

19.

Широки панталони

Интересен щрих във вашия облик ще бъдат свободните панталони. Ако избирате шарени, съчетайте ги с монохромно горнище и назад.

20.

21.

Волани

Вариант за сантименталните хора са игривите кормила. Такъв съвременен фон освен наподобява елегантно, само че и не лишава облеклата от улеснение.

22.

Овърсайз

Той се вписва идеално в дрешника както на мнозина млади девойки, по този начин и на дами в елегантна възраст. Овърсайз облеклата са стилни и практични. Основното е да усетите мярката и да не облечете прекомерно торбести облекла, тъй като съществува риск образно да разширите фигурата си.

23.

Рокля вид „ нощница “

Небрежната рокля не би трябвало да е скучна. Ако желаете нещо ново, не забравяйте да си облечете сатенена рокля с тънки презрамки. Е, с цел да я впишете в ежедневното облекло, подберете маратонки и свободна риза.

24.

25.

Рокля вид „ риза “

Друг повсеместен детайл от дрешника е комфортната рокля-риза, която постоянно можете да обличате по разнообразни способи, подбирайки подобаващи обувки и аксесоари.

26.

27.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР