В скорошно интервю за CNN обикновено много увереният заместник-държавен секретар

...
В скорошно интервю за CNN обикновено много увереният заместник-държавен секретар
Коментари Харесай

Рон Пол: След две години неоконите са жадни за още война в Украйна

В скорошно изявление за CNN нормално доста увереният заместник-държавен секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд звучеше малко обезверено. Тя се опитваше да накара Конгреса да одобри още 61 милиарда $ за плана за прокси война на неоконсерваторите в Украйна и тя изхвърляше старите лозунги, които неоконсерваторите употребяват, когато желаят финансиране за последната си война.

Попитана от CNN дали има вяра, че Конгресът в последна сметка ще одобри законопроекта, Нюланд отговори, че е уверена, че „ ще създадем това, което постоянно сме правили, а точно отбрана на демокрацията и свободата по света... “

Това, което Нюланд се пробва тук, е това, което неоконсерваторите постоянно вършат. Те се пробват да увият ужасните си политики в американското знаме и да го продадат на американския народ като нещо, отразяващо „ нашите “ полезности. Ако се противопоставите на друга война на неоконсерваториите, тогава сте непатриот съгласно техните хитрости.

Но американците се разсънват за лъжите на неоконсерваторите и от ден на ден и повече осъзнават, че няма „ ние “, когато неоконсерваторите се пробват да продадат нова война. Това са „ те “.

„ Ние “ в уравнението са хората, които биват ограбени, с цел да платят за това, което неизбежно ще бъде нов неуспех на неоконсерваториите.

Дали някой американец към момента има вяра, че Вашингтон „ защитаваше демокрацията и свободата “, когато употребява пакет от неистини, с цел да ни вкара в Ирак, където една страна беше унищожена и може би милион души бяха убити?

Какво ще кажете, когато след 20 години в Афганистан успяхме да сменяем талибаните... с талибаните? А Сирия и Либия и всички други интервенции?

Дали Вашингтон „ защитаваше демокрацията “, когато Нюланд и останалите неоконсерватори сполучливо смъкнаха демократично определено държавно управление в Украйна през 2014 година?

За американския народ става все по-трудно и по-трудно да задуши военните неистини на неоконсерваторите. Това е нещо, което би трябвало да ни кара да се усещаме оптимисти.

В същото изявление Нюланд сподели, че е уверена, че когато членовете на Камарата се върнат на сесия идната седмица, „ откакто са излезли в своите региони и са изслушали американския народ “, те ще гласоподават за изпращането на 61 милиарда $ на Украйна.

Гледайки обаче изследванията на публичното мнение, доста по-вероятно е всеки член на Камарата да се срещне с гласоподавателите по време на почивката да чуе противоположното.

Вероятно те ще чуят искане нито стотинка да не бъде изхарчена за бруталната, безсмислена и пагубна война в Украйна. Според изследване на Harris, направено по-рано този месец, към 70 % от американците желаят договаряния за преустановяване на войната в Украйна!

Американците към този момент не поддържат плана за война на неоконсерваториите в Украйна. Това е нещо за празнуване.

Може би в последна проява на обезсърчение, Виктория Нуланд дебютира с още един мотив за опазване на парите от войната за Украйна. Тя сподели:

„ Трябва да помним, че по-голямата част от тези пари се връщат назад в тази стопанска система за производството на тези оръжия... “

Трябва ли това да е привлекателно за американския народ? Средната класа и бедните са унищожени от инфлацията и притиснати от обезценена валута, тъй че богатите, политически свързани производители на оръжия да могат да станат още по-богати?

Вместо пари за възобновяване на тази страна и отбрана на нейните граници, американците би трябвало да са разчувствани да видят по какъв начин тяхната упорита работа отива в пушек, безусловно, в Украйна?

Превод: СМ

Източник: The Unz Review

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30637Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед46301Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед6541Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26256Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35500Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376448Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234928Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115830Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100513Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93945Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:По
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР