В скорошно интервю актьорът Джейми Дорнан призна, че още преди

...
В скорошно интервю актьорът Джейми Дорнан призна, че още преди
Коментари Харесай

Знаех, че критиците ще ме разкъсат заради 50 нюанса сиво: Джейми Дорнан

В скорошно изявление артистът Джейми Дорнан призна, че още преди да се включи в плана, е знаел, че еротичната трилогия " 50 нюанса " няма да бъде призната добре от филмовите критици, а самият той ще бъде раздран поради ролята си на Крисчън Грей.

Въпреки солидната си филмография, точно обликът на захласнатия от надзор и обожател на БДСМ милиардер Крисчън Грей трансформира ирландеца в международна звезда. Трите кино лентата реализираха голяма известност и огромен бокс офис, само че това не попречи на кино експертите да изразят отрицателните си мнения за продукциите.

Джейми показа, че не се е съгласил незабавно, когато е получил предлагането да изиграе емблематичния облик. Още повече, че това се случило едвам пет седмици преди началото на фотосите, защото екипът в началото се спрял на сътрудника му Чарли Хънам. След като той се отказал обаче, идващото име в листата било това на ирландеца.

" В никакъв случай не беше мигновено " да ". Имах потребност да го обсъдя, по тази причина потърсих съвет от другари, от фамилията ми и от някои сътрудници ", споделя Джейми.

 

Стопкадър от кино лентата „ 50 нюанса сиво “
Снимка: Стопкадър от кино лентата „ 50 нюанса сиво “
 

" В началото, когато не получих ролята, изпитах малко облекчение, тъй като знаех, че ще бъда раздран. Чарли може би е почувствал същото. В един миг се оказах аз, само че имах доста малко време, в което да взема дефинитивно решение. Избраха ме пет седмици преди да стартират фотосите. Знаех, че обликът идва с доста упования, че филмът ще направи доста пари и почитателите ще го харесат, само че знаех и че рецензията ще го презира. Това се случи с книгите, а ние останахме правилни на книгите и знаехме какво да чакаме ", изяснява още артистът.

" Филмите, които са направени за почитателите, които почитателите обичат, могат да се преглеждат като сполучливи. Благодарен съм, че двамата с Дакота успяхме да свършим работа, която хората към момента харесват, а и накарахме някои от упоменатите критици да трансформират мнението си ", добавя Дорнан.

През юни 2022 година колежката на Джейми - Дакота Джонсън, разказа основаването на " 50 нюанса " като " психопатично " и настоя, че във филмите е липсвала половата плътност, която тя е очаквала да участва в сюжета, когато се е съгласила да изиграе екранната Ана Стийл. Тя даде да се разбере и че една от огромните спънки в реализирането на по-добър кино артикул, била авторката на трилогията, която поела контрола върху адаптирането на сюжета.

 

Стопкадър от кино лентата „ 50 нюанса освободени “
Снимка: Скрийншот от кино лентата „ 50 нюанса освободени “
 

Въпреки че не съжалява за присъединяване си, Дакота е безапелационна, че е можело да се осъществя доста по-добър филм, в случай че авторката не упорствала всичко да се случва, както тя желае.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР