В ситуацията като тази с ОДЗ - 50 не бива

...
В ситуацията като тази с ОДЗ - 50 не бива
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Трябва да намерим решение за възстановяване на лифтовете на Витоша

В обстановката като тази с ОДЗ - 50 не трябва да се крие информация. Не съм се срещала с учителките от детската градина. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска в утринния блок на Българска национална телевизия.

Отварянето на детските градини беше тежко и мъчно решение. Вече нараства броят на децата, които посещават детски градини. Отговорността на личния състав е голяма. Най-важното е да не се събират децата от другите групи, съобщи тя.

По думите й би трябвало да продължим да съблюдаваме настоящите ограничения сега.

Важно е да сме дисциплинирани и виновни. Вирусът е тук и от нас зависи да пазим себе си, сподели Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска.

Направихме първа актуализация на бюджета, намалихме част от перата, само че не са засягани основни цели - като градежа на детски градини. Не се планува увеличение на цената за паркиране в София, само че ще има уголемение на зоните, уточни още столичният кмет.

Йорданка Фандъкова: Проблемът с паркирането е най-належащият за разрешаване

Около 130 хиляди лв. ще бъдат вложени в екопътеки и възобновяване на заслони във Витоша. За нас най-важно е достъпът до планината. Трябва да намерим решение за възобновяване на лифтовете. Собствениците нямат предпочитание за възобновяване им, съобщи Фандъкова.

По думите й няма по-екологичен метод за напредване в планината, сподели тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР