В ситуация, когато равновесието в света е загубено, много малко

...
В ситуация, когато равновесието в света е загубено, много малко
Коментари Харесай

Христо Смоленов: Провокацията в Нова Зеландия е стратегическа

В обстановка, когато равновесието в света е изгубено, доста малко влияние в една точка може да сътвори мощни земетресения . Това съобщи пред bTV специалистът по национална сигурност Христо Смоленов, във връзка офанзивата в Нова Зеландия, при която в град Криайстчърч починаха 50 души.
 Терористът от Нова Зеландия написал Булаир и Фружин на пълнителите си
Терористът от Нова Зеландия написал Булаир и Фружин на пълнителите си

Записани са и други исторически събития и персони от Европа

Този човек (нападателят от Нова Зеландия - б.р.) демонстрира систематичен интерес към района (Балканите - б.р.). Провокацията е стратегическа, добре премислена. Първият му туристически тур е до Турция и Западните Балкани . Вторият стадий е след седмица, в края на 2018 година Тогава България към този момент се беше изявила на интернационалното дипломатическо занятие като основател за омиротворяване на Западните Балкани . Голямата вярна концепция на страната ни за ходатайство за интеграция на Западните Балкани явно не се харесва на някого.

Повторението на моделът Брайвик ме тормози , сподели Смоленов. По думите му, нападателят от Нова Зеландия е бил елементарен човек от работническа класа, със непретенциозен генезис. Той пътува редовно, целево - прекарва месеци в Турция, обикаля всички съществени страни от Западни Балкани. Фактът, че в началото не се появи и пътуването му до Гърция приказва за сериозен интерес, сподели специалистът.
 Маринов: Нямаме данни Брентън Тарант да е контактувал с българи
Маринов: Нямаме данни Брентън Тарант да е контактувал с българи

Младен Маринов е на посещаване в Съединени американски щати...

Нападателят не се е крил - той има систематична подготовк а, обсебеност от избрана концепция. От нас е пътувал до Румъния, по-късно Унгария, може да е скочил до Австрия - това са райони, където са се водили цивилизационни войни.

Още на идващия ден след офанзивата в Нова Зеландия Ердоган смени тона, с който говореше. В Пловдив цъфна вагон с мигранти - това на дипломатически език може да значи предизвестие , сподели Смоленов.

Според него с тратегическата провокация ще бъде по оста Европа-Турция и тя заварва Турция в мощно неравновесно състояние . В Европа има изхабяване на старите елити.

Смоленов посочи, че българите сме наследници на антична цивилизация, визирайки некрополите в Загора, във Варна. Тук са реперите на нещо велико, което се е случило на тази прелестна земя сме длъжни посредством човечност и национализъм да запазим и страната, и културата, добави Смоленов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР