В системата на МВР зрее страхотно напрежение. Това каза заместник-председателят

...
В системата на МВР зрее страхотно напрежение. Това каза заместник-председателят
Коментари Харесай

Кирил Добрев: В системата на МВР зрее страхотно напрежение!

В системата на Министерство на вътрешните работи зрее ужасно напрежение. Това сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев по време на конференция в централата на партията, съобщи „ Фокус “. Според Добрев се чакат даже протестни дейности. „ Всичкото това поради неналичието на обикновени условия на работа, поради извънредно ниското възнаграждение. Заради това, че предизборните обещания не се извършват и че на системата не ѝ доближават сред 100 и 1500 индивида недокомплект ", разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

По думите му не става въпрос за служители в системата, а за " хора на улицата ". " Момчета, които би трябвало да охраняват реда в страната “, посочи Добрев.

Според Кирил Добрев, когато ръководещите приказват за контрабанда и се хвалят, не може да не се спомене, че новата контрабанда е точно трафикът на хора. „ Всеки един от арестуваните твърди, че е платил сред 3 и 6 хиляди евро. Вие сметнете хората, които са минали и за какви контрабандни средства става въпрос ", акцентира още Добрев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР