В Швеция са починали още 43 души от новия коронавирус

...
В Швеция са починали още 43 души от новия коронавирус
Коментари Харесай

Швеция дава много повече жертви от коронавирус от останалите в Скандинавия

В Швеция са умряли още 43 души от новия ковид (COVID-19) в границите на последното денонощие, оповестиха здравните управляващи на страната.

Така общият брой на жертвите там към този момент е 282 души.

За последните 24 часа новозаразените в страната са се нараснали с 519 души, като с това общият брой на инфектираните към този момент е 5 466 души .
 Коронавирус: Швеция – изключението на Европа
Коронавирус: Швеция – изключението на Европа

Ние се доверяваме на държавното управление и на системата за разлика от други страни

Във Финландия от през вчерашния ден до момента са умряли още двама души, с което общият брой на жертвите там към този момент е 19 души. Новозаразените са 72 души, като общият брой на инфектираните в страната към този момент е 1 518 души.

В друга скандинавска страна - Дания , за последните 24 часа са умряли още 19 души , като с това общият брой на жертвите от началото на епидемията там към този момент е 123 души . Новозаразените са 263 души, като с това общо стават 3 555 инфектирани .

В Норвегия са регистрирани нови 10 жертви , с което общият им брой към този момент е 42 души . Заразили са се още 270 души за денонощие, с което общият брой на инфектираните към този момент е 4 935 души.
 Икономиката на Швеция се чака да се свие с 4% през 2020 година
Икономиката на Швеция се чака да се свие с 4% през 2020 година

В Швеция има повече от 4000 души с ковид, 146 души са умряли, а 16 са се възстановили

В Исландия още двама души са умряли за последните 24 часа, като с това общият брой на жертвите там е четирима. Новозаразените са 99 души, като общият им брой към този момент е 1 319 души .

Интересното е, че Швеция ползва радикално друга тактика спрямо останалите скандинавски страни , като не е наложила съвсем никакви ограничаващи ограничения, за разлика от останалите страни в Скандинавия. Засега по-либералният режим дава и много повече жертви.
 Хората в Скандинавия са най-щастливите в света
Хората в Скандинавия са най-щастливите в света

България е на нежеланото 96-о място
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР