В щата Джорджия в Съединените щати 28-годишната моделка Келси Квейл

...
В щата Джорджия в Съединените щати 28-годишната моделка Келси Квейл
Коментари Харесай

Бесен шофьор застреля тази красавица зад волана

В щата Джорджия в Съединените щати 28-годишната моделка Келси Квейл беше убита зад кормилото на колата си, което докара до верижна злополука, написа Фокс 5 Атланта.

Квейл отивала на работа към 7 часа сутринта и изгубила надзор над колата, откакто била убита в шията. Колата й се трансформирала в насрещното придвижване и се блъснала в още три коли. Лекарите откриха, че момичето е било убито едвам откакто жертвите са били отведени в болничното заведение след случая.

Полицията счита, че Квейл се е скарала с различен водач по пътя. Служителите не изключват опцията инцидентно да е попаднала в пресечен огън. Местните правоохранителни органи желаят помощ от всеки, който знае нещо за тайнствения случай.

Квейл се преместила в Джорджия от Калифорния с приятеля си преди няколко месеца, с цел да продължи кариерата си на модел. Получила работа в кабинета на ортодонт, където отивала в понеделник сутринта. Момичето получило необратими мозъчни увреждания вследствие на изстрела, фамилията й се събра в локалната болница и се готви да я откачи от апарата за поддържане на живота.

" Просто желая да знам кой го е направил. Това е полуда, тя не заслужава това. Тя беше най-хубавият човек, тя беше модел, само че тя в никакъв случай не позволяваше това да й размъти главата. Тя обичаше всички и всички я харесаха, " споделя сестрата на Квейл пред телевизионния канал.

На платформата, Go Funde Me бе открита сметка за дъбиране на средства за фамилията. Първоначално те желаеха да съберат пет хиляди, само че потребителите подариха повече от 15 хиляди. Парите ще отидат да се заплати полетът на роднините от Калифорния до Джорджия и организирането на погребението на момичето.

Превод: БЛИЦ

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР