В шикозен апартамент в един от най-бляскавите и тузарски комплекси

...
В шикозен апартамент в един от най-бляскавите и тузарски комплекси
Коментари Харесай

Мамалев с апартамент на морето

В изящен апартамент в един от най-бляскавите и тузарски комплекси на морето се снабди Георги Мамалев, разбра HotArena.

Двустайното жилище е на първа линия на морето напълно покрай Созопол и Каваците. Новият дом на артиста гледа и към морето, и към басейна във вътрешността, и към борова гора наоколо. Мястото е извънредно красиво, а новината заяви пред „ България Днес “ самият Жоро Мамалев.

Разкошно кътче е този комплекс. Цялата фамилия се редуваме от юни до септември да почиваме тук. От жилището се вижда и морето, и Странджа. Красота! Бил съм на Бали, в Тайланд, на островите Пукет и Мавриций, в Банкок в хотел " Хилтън " за Нова година, в Гърция също, само че тук е най-хубаво “, не спести суперлативи за новата си облага звездата от „ Клуб НЛО “ и театъра.

Авантюрата почнала през лятото на 2017-а, когато Мамалев и брачната половинка му пристигнали в комплекса на отмора.

Бяхме очаровани. Има 4 басейна, палми, заведения, личен магазин, детски ъгъл и басейн. В 22 ч. вечер е цялостна тишина и успокоение. Породи се огромно предпочитание за покупка. Задействахме бързо процедурата, в случай че се бяхме забавили, можеше да увиснем. Хората бяха доста учтиви и купихме двустаен апартамент “, описа Жоро Мамалев, без да споделя цената на покупката.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР