„В шести сезон на „Откраднат живот“ се изследват характерите и

...
„В шести сезон на „Откраднат живот“ се изследват характерите и
Коментари Харесай

Деси Бакърджиева: „Откраднат живот“ изследва катаклизмите в човека и последствията от тях

„ В шести сезон на „ Откраднат живот “ се изследват характерите и случаите, в които претърпяваме вътрешен прелом, с цел да стигнем до гнева. За Лора Хинова вътрешната битка ще стартира, когато салдото сред работа и персонален живот се окаже изцяло опустошен “, загатна актрисата Деси Бакърджиев в рубриката на БГ Радио "Петък отива на БГ кино ". Завръщането след лятото на специфичната графа беше мотив водещите на Стартер – Симо и Богдана, да нахлуят на снимачната площадка на хитовия български медицински сериал и да уловят един от актьорите за собствен първи посетител този петък. Осен радио водещи се оказа, че те са и почитатели на сериала, а дали ще ги забележим като част от звездния каст, въпреки и с епизодична роля в този сезон на хитовата продукция – следва да разберем.

„ Знам, че е нескромно, само че отговорно желая да заявя, че когато човек учи термини в продължение на две години и половина, той научава някои неща. От разясняването на термини придобиваш доста добра обща просвета в региона. В България има лекари на международно равнище! “, добави чаровната Деси.Тя показа, че работният развой с консултантите е извънредно градивен – с изключение на детайлните упътвания, които получават, от време на време дружно преглеждат даже и фотоси от съответната интервенция в действителен вид. „ Важно е да не забравяме какво и до какъв брой може да бъде предадено в ефир – да не забравяме, че имаме и детска публика. Благодаря на консултантите, които съумяват да съчетаят значимите моменти с разбирането, че те се ползват в креативен развой. “

Какво ще се случи с доктор Хинова и доцент Мазов и по какъв начин ще се развият връзките на останалите лекари в МБАЛ „ Св. Кирил “ ще научите в идните епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “, от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Гледайте задачите епизоди на „ Откраднат живот “ в NOVA PLAY

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР