В шеметен мач Каляри постигна втората си победа през сезон

...
В шеметен мач Каляри постигна втората си победа през сезон
Коментари Харесай

Кръгът в Италия се откри със страхотен мач между Каляри и Дженоа

В замайващ мач Каляри реализира втората си победа през сезон 2019/20 в италианската Серия А. Тимът от Сардиния съкруши с 3:1 гостуващия Дженоа в откриващ четвъртия кръг двубой на „ Сардиния Арена”.

И четирите попадения в срещата пристигнаха през втората част, откакто Джовани Симеоне даде превес на отбора, който е притежател на правата на българина – Кирил Десподов, в 46-ата минута. Кристиан Куам изравни резултата в 83-ата минута, с цел да даде очаквания на гостите, само че Кристиан Сапата си осъществя автогол секунди по-късно, давайки още веднъж превес за Каляри.

Нападателят Жоао Педро пък успокои изцяло трибуните на италианския остров с попадение в 87-ата минута, откакто наказа неточност на защитата на Дженоа и пое към вратата на гостите. Можеше да комбинира вляво със Симеоне, само че вместо това залъга вратаря и стреля, с цел да направи резултата 3:1.

По този метод Каляри се настани на 8-ото място преди изиграването на останалите срещи с шест точки, до момента в който Дженоа се смъкна до 12-ата позиция и остана с 4 точки. В идващия кръг Каляри ще пътува до Неапол за посещение на Наполи, а Дженоа приема Болоня.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР