В сезона на летните отпуски 292 хиляди битови клиенти на

...
В сезона на летните отпуски 292 хиляди битови клиенти на
Коментари Харесай

292 000 битови клиенти на ЧЕЗ Електро предпочетоха да платят безкасово сметките си за ток лятото

В сезона на летните отпуски 292 хиляди битови клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД използваха банките, интернет, терминални устройства или мобилния си телефон, с цел да платят сметките си за ток.
Броят на транзакциите за интервала юни - август е 873 928, с което доближи близо 19% от общия брой заплащания през тези месеци и означи растеж с 10% по отношение на същия интервал на предходната година. Статистиката записва и растеж от 15% при интернет заплащанията – близо 625 000, по отношение на юни – август на 2018 година Чрез пряк дебит са осъществени 183 743 заплащания, а 65 241 са осъществени по банков път.

Безкасовите способи на заплащане икономисват време и старания на потребителите и ги вършат самостоятелни от мястото и работното време на касите. През последните години стабилно продължава да нараства броят на клиентите на ЧЕЗ, които избират да бъдат обслужвани от разстояние. Средно на месец 280 000 клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД се възползват от предлаганите от Дружеството 9 метода за безкасово заплащане - по банков път посредством пряк дебит, банкомат или платежно разпореждане, по интернет посредством интернет банкиране, системите на ePay.bg, ОББ, Icard.bg и Транскарт или непосредствено през уеб страницата на ЧЕЗ, с sms през системите на ePay и Icard, които дават на клиентите и задоволително сигурност.

Подробна информация за опциите за другите типове заплащания може да се получи в най-близкия Център за обслужване на клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, на телефонна линия 0700 10 010, на [email protected], както и на уеб страницата на компанията www.cez.bg, секция „ За клиента “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР