В сезона на гриповете и настинките сме и е добре

...
В сезона на гриповете и настинките сме и е добре
Коментари Харесай

Ако искате да излекувате гърлото си, поръсете чая с ето тази съставка от кухнята

В сезона на гриповете и настинките сме и е добре човек да има цялостен боеприпас от предписания от националната медицина, с цел да може да подкрепя лекуването си.

Знаете, че възпаленото гърло е едно от най-неприятните неща. Дискомфортът и болката от време на време може да са нетърпими.

Ще ви издадем за една съставна част, с помощта на която можете да облекчите признаците и доста скоро да излекувате гърлото си.
Какво да прибавим към чая от лайка, с цел да излекуваме гърлото си?
Гаргарата е един от най-ефективните, лесни и безвредни способи за справяне с болното гърло. Когато имунитетът на човек е паднал или пък настъпват промени с времето, доста евентуално е по сливиците да полепнат болестотворни бактерии.
Защо да пиете чай от лайка всеки ден?
Чаят от лайка има доста потребни свойства: от битката против бодърствуване, усмиряване, до контролиране равнищата на кръвната захар. Мнозина зная...

Ако желаете да се преборите с тях, е значимо още в самото начало да вземете ограничения. Побързайте да си приготвите чай от лайка. Сложете към 250 мл вода на котлона и към нея прибавете 1 с.л. чай от лайка. Тази запарка се запарва за към 10 минути и по-късно можете да консумирате.

Преди това обаче прецедете отварата и към чая от лайка прибавете 1 чаена лъжичка сода бикарбонат. С тази течност правете гаргара в продължение на 5 минути. Няколко часа по-късно не е желателно да пиете течности и да консумирате храна.

Правете това няколко пъти в границите на деня. Още след първия път ще усетите забележително усъвършенстване. Болезненото гърло последователно ще стартира да се успокоява.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР