В сезона на готварските битки бившият министър на транспорта, информационните

...
В сезона на готварските битки бившият министър на транспорта, информационните
Коментари Харесай

Бивши министър на транспорта върти гурме в кухнята на Петя Раева

В сезона на готварските борби някогашният министър на превоза, осведомителните технологии и известията в състава на служебното държавно управление на Марин Райков, влиза в кухнята на Петя Раева. Иподяконът изземва функционалностите на водещата и подготвя обичаната си салата. От през днешния ден тя ще участва в менюто на ресторанта под името „ Крислайн”. Най-желаният ерген в страната разкрива тайната на здравословния си метод на живот, положителната си форма и обичаните си пътувания пред водещата в следващия епизод на „ Вечеряй с Петя Раева “, който ще се излъчи на 10-и януари, сряда, тъкмо в 21.00 часа по Code Fashion TV.



Пред своята сътрудник от Парламента той споделя за фантазиите от детството си. „ От дребен желаех да стана изпълнителен директор” – споделя Кръстев и добавя: „ Ето, че фантазията ми се сбъдна.” Двамата не крият благосклонностите си един към различен и повдигат завесата на персоналните си връзки. Имало ли е интимна връзка сред Петя и Кристиан и правилно ли е написаното за тях в редица медии, двамата разнищват пред камерата на Code Fashion TV.

В идния 6-и епизод на „ Вечеряй с Петя Раева” някогашният министър разбулва персоналния си живот, говорейки за колегата до себе си. Защо би се отказал от упоритостите си и какво го е предизвикало да стане иподякон, очаквайте Кристиан Кръстев, безпощадно прям пред Петя Раева, тази сряда, 10-и януари, тъкмо в 21.00 часа по Code Fashion TV.

„ Вечеряй с Петя Раева”, както и всички излъчвания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Mtel, Bulsat fusion, Норт Вест Юнион, Силистра кабел и, а към този момент и в цяла Европа, с помощта на Intelsat 904 45.0 и, несъмнено, 24 часа, 7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията http://tv.codefashion.bg/.”
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР