,,В сезона на горските пожари сме", това заяви директорът на

...
,,В сезона на горските пожари сме", това заяви директорът на
Коментари Харесай

В сезона на горските пожари: Враца с план за овладяването им

,,В сезона на горските пожари сме ", това съобщи шефът на Групово дело,,Пожарна сигурност и отбрана на популацията гл. комисар Николай Николов през вчерашния ден на посещаване във Враца, като коментар за бедственото състояние в прилежаща Гърция. Той добави още, че екипите са в режим на подготвеност и са взети нужните ограничения за попречване и вероятно преодоляване на огнена буря.
Комисар Николов съобщи, че индивидът остава основен фактор за пораждане на горски пожар и изясни, че едвам 1% от всички горски пожари пораждат естествено - от гръмотевица или друго естествено събитие.
Той прикани жителите да бъдат внимателни и отоговорни към горите. От думите му стана ясно, че от община Враца е направен проект на горите и скица за преодоляване на стихията.
,,Нашият регион е планински и е богат на гори " уточни Николов, прибавяйки обстоятелството, че в България липсва съответна техника за справяне с горските пожари, само че с решение на Министерски съвет са отпуснати спомагателни средства за подкрепяне тяхното гасене.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР