В сезон 4 на Игри на волята: България определено има

...
В сезон 4 на Игри на волята: България определено има
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-горещите мацки в "Игри на волята 4"

В сезон 4 на " Игри на волята: България " несъмнено има много девойки, които заслужават внимание. Те са освен борбени, гъвкави и справящи се с разнообразни обстановки, изискващи физическа устойчивост, само че и доста секси. Ето и нашата ранглиста на ТОП 5 хубавици в новия сезон на Игрите:

5. Мирослава

Миролслава е майка на две прелестни деца, само че това въобще не се е отразило на фигурата ѝ. Мацката демонстрира забележителни умения в сложни обстановки и има вяра, че може да завоюва Игрите. В шоуто взе участие, тъй като желае на надскочи себе си.

4. Михаела Тодорова

Михаела обожава пистови мотори, скачане с парашут, гмуркане и куп други луди неща, които я зареждат. Мъжкото внимание не ѝ липсва, а и си проличава, че има самочувствие. Секси и фит - композиция, която прави Михаела сладко прелъщение.

3. Илина

Илина е първата напуснала " Игри на волята: България " сезон 4, само че пък мечтае да стане известна, а за какво не и TV водеща. Блондинката има справедливо място в класацията ни, тъй като е готина и секси.

2. Мануела 

Мануела е новата Мани, само че по-добрата версия. Е, най-малко по този начин тя твърди, само че русокоската несъмнено има какво да покаже. Секси е, мощна е, само че и много умна.

1. Мирела

Секссимволът на сезон 4 на Игрите! Безспорно Мирела е най-популярната мацка сега, в случай че изключим Жени Джаферович. Мирела е нежна, само че на терена демонстрира положителни умения и се надяваме, че ще ѝ се радваме дълго време на екран.

Изображение: https://www.instagram.com/manuela_tonevaa/, https://www.instagram.com/ilinageorgieva/, https://www.instagram.com/mirellailievaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР