В Северна Калифорния, САЩ, в района на град Парадайз (превежда

...
В Северна Калифорния, САЩ, в района на град Парадайз (превежда
Коментари Харесай

Кола преминава през огнения ад в Калифорния

В Северна Калифорния, Съединени американски щати, в региона на град Парадайз (превежда се като Рай) се разгоря огромен горски пожар. Огънят се популяризира толкоз бързо, че обгръща 28 хектара гора единствено за един ден. Местните спасители нямат време да гасят огъня, защото всички сили се хвърлят за спасяването на хората: В града живеят към 30 000 души и всички те се намират в обсега на огъня.

Жителката на Парадайз Брин Чатфилд е бягала от огъня в кола със фамилията си. Тя съумяла да премине през огнения пъкъл и решила да показа опита си на страницата си в обществената мрежа. За страдание, петима от жителите на града починаха в огъня, пробвайки се да се движат през пламъците с коли.

Основното оръжие на Брин против стихията е нейното успокоение и централизация. Експертите също по този начин поучават авансово приготовление за сходни обстановки. Не е комплицирано: да се посочи мястото на събиране и да се дефинира пътя и маршрута, да се разпределят отговорностите авансово (кой съхранява документите и кой ще избавя котката или кучето). Надяваме се, че няма да ви се наложи да взимате такива ограничения, само че както виждате, коства си да им отделите няколко минути от времето си.

Източник: auto.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР