В Северна Англия, в графство Северен Йоркшир, полицията е открила

...
В Северна Англия, в графство Северен Йоркшир, полицията е открила
Коментари Харесай

Побъркаха от подигравки британската полиция, издирваща... Властелина на пръстените

В Северна Англия, в графство Северен Йоркшир, полицията е разкрила при арест на крадци... пръстена от Влястелина на пръстените.

За това оповестяват самите служители на реда на страницата си във Facebook, молейки обществеността да им помогне в издирването на стопанина пръстена.

"Тъй като това е много неизмеримо бижу, се надяваме, че някой ще го познае по гравираните знаци и ще ни каже на кого принадлежи, сигурни сме, че сега някой се пробва да го откри ", се споделя в известието.



Потребителите в мрежата са написали десетки хиляди мнения, множеството от които иронични.

Те поучават служителите на реда да си сложат пръстена на пръста и тогава притежателя му ще ги откри самичък, тъкмо и като във кино лентата, откъдето е заимствана и концепцията за самото бижу.

Един от потребителите поддържа служителите на реда и се възмущава, че вместо да се подиграват, хората могат в действителност да им помогне.

Други непосредствено са показали адреса: Мордор, Средиземноморието.

"Очевидно е, че би трябвало да си подобрим знанията във връзка с киното. Ние просто искахме да разберем на кого е този пръстен ", взимат си записка и самите проверяващи.

Под поста има и коментар на жена, която счита, че на фотографията е пръстен, изгубен от брачна половинка й преди няколко години.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР