В Серия А продължават да размишляват как да процедират с

...
В Серия А продължават да размишляват как да процедират с
Коментари Харесай

В Серия А са разделени на два фронта - шест отбора искат край на сезона

В Серия " А " не престават да размишляват по какъв начин да действат с прекратения поради пандемията от ковид сезон. Някои от тимовете са твърдо " срещу " неговото възобновяване, до момента в който има и доста такива, които упорстват шампионатът да бъде доигран.

Според AS цели шест клуба са изразили нежеланието си да довършат акцията. Това са Торино, Удинезе, Сампдория, Дженоа, СПАЛ 2013 и Бреша. Интересното е, че всички те заемат някое от последните седем места в класирането и несвоевременен завършек на шампионата би могъл да ги избави от изпадане. Междувременно, Ювентус, Лацио, Рома, Наполи, Верона, Парма, Сасуоло и Лече са тези, които са подготвени да изиграят всички мачове. Все още не е ясна позицията на Интер, Аталанта, Милан, Болоня, Каляри и Фиорентина.

 В Италия възнамеряват Серия " А " да се възобнови на 24 май

Днес тимовете от Калчото се събраха на следващата си среща, на която тематиките са били всеобщо решение за орязване на заплатите на футболистите и вероятните дати за рестарт на шампионата. Най-оптимистичният вид е краят на май, най-реаличстичният - началото на юни, а най-лошият - краят на юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР