В семейството ми дарбата се предава от майка на дъщеря.

...
В семейството ми дарбата се предава от майка на дъщеря.
Коментари Харесай

Фурор! Вещицата Мария Е Мулти Милионерка! Видеото Ще Ти Спре Тока!

„ В фамилията ми дарбата се предава от майка на щерка. Аз съм 20-то потомство магьосница. Научих се на вълшебства от моята майка. А тя — от баба ми “, споделя Минка.

Магьосницата споделя, че владее, както бяла, по този начин и черна магия. И даже образова дъщерите си на тези ритуали. „ В реалност магията не е нито бяла, нито черна. Вещицата взема решение каква ще бъде – за положително, или за зло “, споделя още Минка.

Нейната „ колежка “ в магиите Мария Кампина обаче има друга история. Тя твърди, че е била персонална врачка на Чаушеску. „ Веднъж, преди доста години излекувах едно дете от епилепсия. Майка му се оказа съседка на брачната половинка на Чаушеску. Тя ме посети един път и по-късно постоянно се допитваха до мен. Много вярваше. Когато я предизвестих, че ще има кръвопролития, тя не повярва. Седмица по-късно се случи превратът “, разкрива още Кампина.

Вещици са шлагер в Румъния, фрагменти: Нова телевизия

Екипът на Гала се отнася скептично към държанието и вярванията на вещиците от Румъния. Но не и държавното управление. Когато през 2011 година се пробват да ги обложат с налози, те заплашват държавното управление с черни вълшебства и проклятия. И колкото и смешно да наподобява, цялата власт стартира да се облича в лилаво, с цел да се защищити от уроките. А законът по този начин и не трябва признат.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР