В сектора на криптовалутите на хоризонта се задава значимо събитие,

...
В сектора на криптовалутите на хоризонта се задава значимо събитие,
Коментари Харесай

Голям ден за една от най-популярните криптовалути на пазара

В бранша на криптовалутите на хоризонта се задава значимо събитие, което ще се разгърне с дебюта на смарт контракти в главната мрежа на мрежата Stellar (XLM).

През последните няколко години както Фондацията за развиване на Stellar (SDF), по този начин и по-широката общественост се посветиха на консолидираното на опциите за смарт контракти в мрежата Stellar .

Неотдавна SDF, дружно с разработчиците показаха повсеместен софтуерен пакет, поддържащ така наречен “Протокол 20 ”. Този протокол ще вкара смарт контракти на Soroban в екосистемата на Stellar.

Сега, откакто е положена техническата основа, идната стъпка включва валидаторите на мрежата Stellar да гласоподават за надграждането на главната мрежа до Протокол 20.

Предстоящото възобновяване на Протокол 20 е едно от най-съществените усъвършенствания на мрежата Stellar до момента. За да се подсигурява продуктивността, сигурността и стабилността на мрежата по време на този преход, в екосистемата беше предпочетен внимателен и систематичен метод.

След гласуването валидаторите ще възприемат поетапна тактика, като последователно и подробно ще усилват потенциала на преводите.

Този обмислен метод дава опция за деликатно наблюдаване на въздействието на функционалността за смарт контракти върху мрежата, както се показва в формалното известие.

Началото на гласуването за Протокол 20 е планувано за през днешния ден, 20 февруари, което символизира основен миг в еволюцията на алткойн мрежата Stellar.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР