В секса няма правила. Всичко, което се харесва и на

...
В секса няма правила. Всичко, което се харесва и на
Коментари Харесай

Колко секс ни е нужен според възрастта?

В секса няма правила. Всичко, което се харесва и на двамата сътрудници е позволено. Няма несъмнено време, когато би трябвало да го вършиме. Правете секс, колкото вие поискате и където ви се желае. 

С времето двойките построяват собствен темп в интимния живот. Ако не упражнявате половата функционалност, тя неизбежно ще закърнее.

Обикновено младите не стопират да вършат секс, те непрекъснато са под завивките и пробват най-различни лудости. 

При 30-годишните, нещата поутихват и го вършат сред 3 и 5 пъти в седмицата.

На 40 години, мъжете все по-рядко се вълнуват от сексуални мечти, тъй като мислят за семейство и кариера. Мъжете на тази възраст вършат секс единствено 2-3 пъти в седмицата.

При дамите нещата са по-различни. При 30-годишните жени либидото разцъфтява и вършат още по-див секс, в сравнение с са правили като по-млади.   

Освен от възрастта, сексуалността зависи и от темперамента на индивида. Някои хора одобряват секса като най-важното нещо в живота. Този вид хора могат да вършат секс през целия ден и цяла нощ, без да се интересуват от средностатистическите правила. Те имат свои графици, към които се придържат.  

Как се разпознават подобен вид хора?

- Мъжете са по-окосмени, набити, тазът им е по-тесен и са широкоплещести. 

- Жените са с по-големи бедра и с огромен бюст. 

Има и различен вид хора, за които сексът не е нещо значимо. Те вършат секс 2 пъти в месеца, а може и още по-рядко. Но това не ги кара да страдат. За тях има по-интересни неща от физическата непосредственост. 

Лесно ще ги разпознаете, те са дългокраки и високи. Мъжете са с необятен таз и относително тесни плещи, а дамите са с тесни бедра и дребни гърди. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР