В секса нищо не е толкова просто, колкото ни се

...
В секса нищо не е толкова просто, колкото ни се
Коментари Харесай

Съвети от секс терапевт за незабравими моменти в спалнята

В секса нищо не е толкоз просто, колкото ни се желае да бъде, изключително в случай че сме в сериозна връзка и държим на нея. Понякога се случва да загубим тръпката. За да не изпаднете в сходни обстановки споделяме няколко съвета от секс терапевта Трейси Кокс.

1. Слушайте и помнете
„ Когато споделяме, че някой е страховит в леглото, мислим, че ни е комфортно с него, тъй като той прави това, което желаеме. “, изяснява Трейси. Ако попаднете на сътрудник, който желае муден и сантиментален секс, също като вас, ще бъдете задоволени. Целта е да слушате какво ви споделя сътрудникът ви. Това е толкоз просто. Не се срамувайте да говорите за вашите стремежи, тъй като това ви оказва помощ да преоткриете себе си полово.

2. Теория и процедура
„ Сексът е като боравенето с клавиатура. Ако пишете с два пръста на ред, няма да сте толкоз положителни, колкото в случай че постоянно употребявате всичките 10 “. Научете някои полови техники, в които да ползвате ръцете, езика, устните, секс играчки. Това са основи и когато ги познавате и коригирате по отношение на половинката си, може да изживеете невероятни моменти в спалнята. Разбира се следвайте тялото на обичания човек, неговите страсти по време на акта, попитайте го по какъв начин му харесва, по-късно действайте съгласно отговора, който получавате.

3. Рутината е съсипия за секса
В началото на взаимоотношенията желанието за секс е засилено, интимните моменти са по-вълнуващи, разнородни. Но с времето тази пристрастеност понижава и двойките нормално влизат в рутина. Губят предпочитание да пробват нови неща, да се любуват на тялото на другия, на личните си форми даже. Така интимните моменти понижават и до момента в който се опасяват или срамят да обсъдят това с колегата си, нормално единият намира развлечение другаде. Ето за какво не би трябвало да позволявате рутината на всекидневието да се придвижи и в спалнята ви. Както споделя един различен секс терапевт – Наталия Кобилкина, „ Секс без връзка може, само че връзка без секс – не. “

4. Проявете самообладание и интерес
Да споделите с колегата или той с вас какво желае да преживеете полово, не всеки път е елементарно. Когато тематиката за секса навлезе в дълбоки води, пробвайте се да деянията самообладание, интерес, а не го приемайте като офанзива против вас, като нещо смешно и нищожно. Дълбоките и смислени диалози, в които знаете по какъв начин да споделяте един с различен, могат да имат позитивно влияние върху половия ви живот и върху връзката ви като цяло.

5. Самочувствието е доста значимо
Почти няма жена, която да не изпитва терзание, когато е гола пред половинката си в съкровен миг. Страховете ни са за това дали той ще забележи пухкавото ни дупе, дребното целулит на бедрата, коремчето. Самочувствието в спалнята е водещо и неговата липса се отразява на удоволствието от секса. Започнете да опознавате тялото си, докосвайте го, започнете да го приемате и обичате. Излъчвате ли съблазън, сътрудникът ви сигурно ще се почувства мощно притеглен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР