В секса хората се делят на два типа – доминиращи

...
В секса хората се делят на два типа – доминиращи
Коментари Харесай

4-те зодии, които обичат да са господари в секса

В секса хората се разделят на два вида – преобладаващи и подчинени. Първите търсят метод постоянно да упражняват надзор в интимността, доста детайлно насочени са и имат методически подходи към правенето на обич. Това им държание в спалнята в действителност им оказва помощ да бъдат положителни и изобретателни любовници. Ето кои са господарите в секса съгласно зодията:
Овен
Овните са първи в листата със зодиите, които обичат да преобладават в секса. Те постоянно са подготвени на опити. Обичат грубостта, на която от време на време могат да преминат границата. Родените под знака на тази зодия несъмнено ще ви изненадат, защото владеят невероятни секс пози, написа struma.bg. В оня миг, в който си мислите, че сте поели контрола, нещата се прекатурват и разбирате кой е преобладаващият в спалнята.
Лъв
Един Лъв постоянно ще желае да бъде водач. Представителите на зодията не могат да си показват да не се отличават в огромни групи хора. Имат отлични управнически и информационни умения. Те също са доста положителни в ръководството и организацията на времето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР