В сегашните снимки и запис не уличават в нищо премиера

...
В сегашните снимки и запис не уличават в нищо премиера
Коментари Харесай

Политолог разясни дали Цветанов стои зад компроматите срещу Борисов

В сегашните фотоси и запис не уличават в нищо премиера Борисов. Има единствено недодялан език, не е ясно дали не е сглобявано. Това разяснява политологът доцент доктор Стойчо Стойчев по Българска национална телевизия.

По думите му се внушавало, че парите в шкафчето са на премиера. "Дори да се потвърди, че фотосите са фалшифицирани, хора ще запомнят и ще свързват името му без значение, че е почтен " сподели още политологът.

Според него трябвало да се отговори на въпроса по какъв начин е допустимо да са направени.

Той разяснява, че когато околните предават най-вече било, нямало значение дали е някогашен непосредствен или не. Според него Цветанов щял да търси разединение на електорат от ГЕРБ, а не да търси компромати.

По думите му новите политически планове били рискови и за тях, тъй като множеството им ще пръсне вота. "Действат анти откритите партии, само че едно да гласуваш анти на балотаж, друго на парламентарни избори ", акцентира той.

Според социологът Юрий Асланов пандемията повишила всеобщото подмолно мислене. По думите му сеуирджийското любознание надделявало в този момент.

"За първи път офанзивата против Борисов не му е ясна от къде идва ", сподели той. По думите му забавно било дали всички разказани лице са имали достъп до спалнята му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР