В седмия месец от своята бременност съм. Качила съм само

...
В седмия месец от своята бременност съм. Качила съм само
Коментари Харесай

Антония Петрова разкри колко килограма е качила по време на бременноста

В седмия месец от своята бременност съм. Качила съм единствено 4 кг, само че бебето е крепко, даже изпреварва развиването си с две седмици. Това съобщи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в предаването "На кафе " по Нова телевизия.

"Хапвам си всичко, не се отнемам. Закусвам банички, а обядвам пица - лекарите споделиха, че това е фантазията на всяка бременна - да не пълнее, а бебето да е огромно. Имам доста лека бременност, само че Ивайло ме глези доста ", си призна Петрова пред Гала.

"Забравям, че съм бременна - заран пия кафе и чак когато бебето ритне съзнавам, че има нещо в утробата ми. Бебето стана мигновено - сега, в който го поискахме бях бременна. Буквално две седмици откакто започнахме опитите ", разкри още тя.

"Ивайло беше доста благополучен когато му споделих. И двамата искахме момче, по този начин се бях и настроила, по този начин се и случи. Ивайло е на всички места с мен, непрекъснато ме образова за бебето, праща ми неща ", сподели Петрова- Батинкова ".

"Съпругът ми ще участва на раждането. Ще имаме детегледачка, тъй като желая и да работя, само че ще се постарая да се грижа задоволително за детето си ", приключи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР