В седмицата, в която китайският технологичен концерн Huawei се превърна

...
В седмицата, в която китайският технологичен концерн Huawei се превърна
Коментари Харесай

За Huawei ще е истински успех да продължи да бъде в ТОП 5 на производителите на смартфони

В седмицата, в която китайският софтуерен тръст Huawei се трансформира в знак на комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай, единственото софтуерно предаване в българския ефирен ефир - UpDate по Bloomberg TV Bulgaria, обръща особено внимание на тематиката.

Ако скоро няма решение в комерсиалния спор сред Съединени американски щати и Китай, за китайския софтуерен тръст Huawei ще е същински триумф през четвъртото тримесечие да е в ТОП 5 на производителите на смарт телефони. Това мнение изрече Франсиско Джеронимо, асоцииран вицепрезидент „ Устройства " в IDC EMEA, извънредно пред водещия Бойчо Попов. Разговорът с Джеронимо ще бъде излъчен в ефира на Bloomberg TV Bulgaria в събота от 19:30 часа.

„ Ако това, което чуваме от операторите в Европа, в действителност се случи, ще забележим доста мощен спад на Huawei към края на годината. Не става дума дали телефоните ще работят или не - те ще работят. Ясно е, че всяко едно устройство на Huawei ще продължи да работи както през днешния ден. Става дума за опасенията на операторите и потребителите - дали в случай че някой купи устройство на Huawei, то ще продължи да работи и ще дава всички услуги на Гугъл, които има в този момент ", споделя Джеронимо.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР