В седмицата, през която честваме празника на родната просвета и

...
В седмицата, през която честваме празника на родната просвета и
Коментари Харесай

Започва третото издание на кампанията "Дари книга, ела на театър" в Театъра на армията

В седмицата, през която честваме празника на родната култура и просвета 24 май, започва третото издание на " Дари книга, ела на спектакъл ". Това е акцията на Театър " БЪЛГАРСКА АРМИЯ ", която по традиция сплотява стотици фенове на театралното изкуство, зад идеята да дарят книги за хора в неравностойно състояние.
И тази година Театър " БЪЛГАРСКА АРМИЯ " ще приема книги както за деца, по този начин и за възрастни, а против всяка дарена книга*, „ донорите " ще получават ваучър за 50% отстъпка от цената на 1 билет, за режисура по желание през май, или юни. Препоръчително е изданията да бъдат нови или такива, които са по-стари, само че в непокътнато положение. Кампанията започва на 20 май и продължава до 26 май.
Театър „ БЪЛГАРСКА АРМИЯ " насочва покана и към всички вас. Споделете за място, хора, или институции, които имат потребност от книги - ние ще се погрижим да им бъдат доставени. А част от събраните книги за деца, Театърът ще подари на профилирания детски комплекс на УМБАЛСМ „ Пирогов ".
През предишните издания на акцията, бяха събрани над 7000 тома. Книги бяха дарени на Отделението по детска кардиология на Национална кардиологична болница, на дребните пациенти от Клиниката по ушни, носни и гърлени заболявания (УНГ) във Военномедицинска академия, на Читалищата в село Долна Малина и село Ковачевци, както и на разнообразни институции за хора в неравностойно състояние.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР