В седмицата преди настъпването на астрономическото лято, от 18 до

...
В седмицата преди настъпването на астрономическото лято, от 18 до
Коментари Харесай

Теленор посреща лятото с Telenor Park Office за всички желаещи да работят на открито

В седмицата преди настъпването на астрономическото лято, от 18 до 22 юни 2018 година, Теленор дава опция на всички искащи да работят в приятна конюнктура навън и да се любуват на първите летни дни в особено построен Telenor Park Office.

Той ще се намира в столичния парк " Заимов ", в непосредствена непосредственост до Драматичен спектакъл " София " и предлага всички нужни условия за сполучлива работа отвън стените на нормалния офис - изобретателно пространство и бърза 4G интернет връзка. " Офис в парка " от Теленор, с към 30 работни места, ще отвори порти на 18 юни и ще приютява всички искащи да работят навън всеки ден до 22 юни от 9 до 18 часа.

За да направи визитата в Telenor Park Office освен прелестно, само че и в допълнение потребно, Теленор ще провежда и серия от безвъзмездни уъркшопи и презентации, по време на които ще се дискутират настоящи тематики като GDPR, онлайн сигурност, мобилна снимка, и други. Подробна информация за програмата на събитията в Telenor Park Office ще бъде оповестена в страницата на особено основаното фейсбук-събитие.

София е единствено един от над 130 градове и курорти в България, в които потребителите на Теленор имат достъп до мрежа по технологията станала известна като 4.5G, която предлага още по-добри благоприятни условия за работа " от разстояние ".

Все повече компании в България и по света оферират опция на своите чиновници да избират от кое място да работят - от вкъщи си, от различен град или даже от друга страна. Затова и споделените работни пространства навън се радват на все по-голям интерес, основно с помощта на повишаването на броя на така наречен " цифрови номади ". Те търсят места, които оферират разнообразни благоприятни условия за шерване на познания, срещи с забавни хора и съчетаване на работата с удоволствието. От сходни места се възползват бизнесмени, експерти на свободна процедура, програмисти, дизайнери, фотографи, консултанти, писатели, блогъри, публицисти, хора на изкуството и други, както и чиновници на компании, които могат да работят отдалечено. Концепцията е много публикувана по света, само че към този момент набира необятна известност и в България.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР