В седмицата от понеделник 24 юни до неделя 30 юни

...
В седмицата от понеделник 24 юни до неделя 30 юни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

В седмицата от понеделник 24 юни до неделя 30 юни Въздушните знаци ще почувстват известно напрежение в любовните връзки, само че да не се тормозят и да подхващат нещо, с цел да създадат фамилния климат по-спокоен. Благоприятна седмица за любовта за Водните знаци, ще се възвърне хармонията с колегата ви. Някои ще изживеят даже незабравими дни. В професионалната сфера ще е належащо да се работи, без да се оставя нищо на случайността. Любовният живот на Земните знаци тази седмица ще бъде доста по-задоволителен, изключително за тези, които са свободни. Всъщност, някои от тях може да се влюбят, до момента в който тези, които са по двойки, могат да преживеят по-голямо успокоение и естетика. Ще е належащо да се работи интензивно за реализиране на положителни цели.

От 26 до 28 юни - Слънце в секстил с Уран. Тези сили подтикват изобретателността, истинското мислене. Могат да се появят нови хрумвания ненадейно. Добро време за връзки с обществеността.

На 27 юни Меркурий влиза в символ Лъв. Меркурий навлиза в територията на Слънцето, чиято сила оказва помощ да се прояви по-ясно в областта на връзката, да въодушевява другите със своите хрумвания. Добро време за креативните натури и хората на перото.

Луната през седмицата се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци.

Благоприятни дни за подкастряне – 24, 27, 30 юни.

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

25.06. 02:11 - 25.06. 05:39
27.06. 10:52 - 27.06. 16:33
29.06. 21:39 - 30.06. 00:10

Овен – По-добре да не се захващате с нови каузи, без значение какъв брой примамливи ви наподобяват, резултатът няма да ви хареса. Някои ще би трябвало да работят в спешен режим, с цел да завършат комплициран план до крайния период. Трябва да реагирате бързо на обстановките и да деянията положителни отзивчиви умения. Може да има доста нови благоприятни условия за развиване. Близките хора евентуално ще ви основават проблеми. Ще се почувствате морално и прочувствено изтощени, ще се уморявате по-често от преди. Втората част на седмицата ще бъде малко по-напрегната, когато някои проблеми ще нарушат мира при двойките. Отлична седмица във връзка с сантименталността. Интензивен уикенд за свободните представители на знака, идват нови завършения! В неделя може да поканите другари, ще се забавлявате добре.

Благоприятни дни – 30
Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Телец – Тази седмица се обрисуват тежки и нервни дни във връзка с работата. Ще би трябвало да се възползвате оптимално от капацитета си, с цел да можете да получите това, което желаете. Въпреки всичко, вашата непримиримост ще ви разреши да постигнете положителни цели. Съществува риск да се харчат доста пари, да се вършат несполучливи покупки и вложения. Може да има проблеми по време на пътуванията. Често ще променяте проектите си, ще се захващате за едно, след това за друго. Трябва ви явен проект за деяние. Вслушайте се в препоръките на другари или родственици. Любовният ви живот тази седмица е доста по-задоволителен. Някои може най-сетне да се влюбят, до момента в който тези, които са по двойки, ще могат да разсеят последните си подозрения и да заживеят в по-голямо успокоение.
Благоприятни дни – 24
Бъдете внимателни – 28, 29

Близнаци – Седмицата ще бъде изключително предизвикателна за вас. По-добре е да забравите за независимостта и личната си горделивост. Чувствайте се свободни да поискате съвет от по-опитни сътрудници. Удовлетворяващо време, само че ще би трябвало да знаете по какъв начин да се възползвате оптимално от опциите, които ви се показват. Може да има разочарования в партньорствата, както и финансови загуби, санкции, проблеми с заплащания. Тези трендове могат да ви извадят от равновесие. Това са тъкмо подводните течения, които се нуждаят от особено внимание. Добро време за сантиментални срещи. Не седете вкъщи си, отидете на разходка или празненство. Там е допустимо да срещнете човек с общи ползи. Семейните би трябвало да извърнат особено внимание на децата си. Резервирайте стая или къща някъде измежду природата. Подходящ е селският туризъм.
Благоприятни дни – 25, 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 30

Рак – Меркурий във вашия зодиакален знак ще донесе доста промени в настроението. Преди всичко работата ви ще бъде наранена от това нерешително въодушевление. Ще има неясноти кой път да изберете по отношение на вашето бъдеще и не можете още да разберете какво в действителност желаете да вършиме. Изчистете мозъка си от подозренията! Някои ще изпаднат в сложна обстановка и ще търсят излаз от нея. Седмицата е удобна за обич и естетика с колегата. Някои ще подхващат по-смели стъпки и ще се съберат да живеят дружно или ще сключат брак. Свободните ще имат доста благоприятни условия през уикенда да се срещнат, само че Меркурий в съпротива може да сътвори известно напрежение. Избирайте си да прекарвате времето си в приятна компания.
Благоприятни дни – 24, 28, 29
Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Лъв – Може да изпитате неустановеност или ограничавания в работата. Някои ще преминат през редица тествания, само че с цел да постигнете поставените цели е належащо да положите повече старания. Изведнъж може да осъзнаете, че това, което ви пречи да постигнете триумф, е вашият личен мързел. Не се претоварвайте също с непотребна работа и задания, не предприемайте опасности. Личното ви благополучие тази седмица е изцяло във вашите ръце. Можете да извършите решителна стъпка в посока към човек, който от дълго време ви харесва; да станете основатели на сериозен диалог с брачния сътрудник или да прекъснете тайната връзка, която от дълго време не провокира нищо друго с изключение на страха, че ще бъдете разкрити. Тази седмица Луната ще ви донесе доста шанс в любовта. Въпреки това, през уикенда ще имате някои препирни с колегата. Лятото носи доста нови неща и даже нови обич! Флиртът не се брои.
Благоприятни дни – 25, 26, 27, 30
Бъдете внимателни – 28, 29

Дева – Време за бързи решения и дейности. Този интервал би трябвало да се употребява оптимално. Тези, които желаят да подхващат нови планове или да се впуснат в ново премеждие, могат да го създадат без боязън. Планетите ви защищават от отчаяние и ви канят да опитате. Но не разчитайте сляпо на ориста. Използвайте разсъдъка си. Важно е да не бързате в своите решения и изводи, да не ги вземате под въздействието на страстите. Често няма да имате време да мислите деликатно за плюсовете и минусите. Доверете се на опита си и интуицията си и всичко ще бъде наред. Възможно е да изпитате неодобрение или незадоволство от нещо. Любовта наподобява е на ваша страна тази седмица. Всъщност връзката с колегата може да е спокойна и удовлетворяваща.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете внимателни – 24, 30

Везни – Ако сте претърпели интервал на компликация, в този момент всичко свършва. Някои проблеми могат да намерят своето решение. През тази седмица просто би трябвало да се концентрирайте върху най-важното, а не да изразходвате сила за решение на второстепенни въпроси. Възможно е да имате паники за здравето на някой от околните ви хора. Тези дни ще отделите повече време за другарство, за срещи, за приемане на нови усещания. Много е евентуално тази седмица да срещнете любовта от пръв взор. Уикендът е подобаващ за една доста дейна отмора, възползвайте се от това най-пълноценно! Вие ще сте доста привлекателни за хората от противоположния пол!
Благоприятни дни – 30
Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Скорпион – В работа нещата ще стартират да вървят по верния метод, даже в случай че би трябвало да работите интензивно. Тези, които имат личен бизнес, ще съумеят да реализират доста значим триумф и ще могат да разширят активността си, като по този метод ще получават по-големи облаги. Добър миг за подсилване на лидерската ви позиция на работното място, повишение на доверието към вас. Могат да зародят непредвидени обстановки. Ако сте по-упорити, тогава шансът ще ви се усмихне. Бъдете по-внимателни с другите, следете финансовите си разноски. Двойките ще имат затруднения в връзките, евентуално сте преувеличили настояванията си към колегата. В края на седмицата може да има ярко събитие.
Благоприятни дни – 24
Бъдете внимателни – 28, 29

Стрелец – Някои планетни аспекти ще доведат до спънки в професионалната област. Ще ви занимават нерешени проблеми. Ще би трябвало да действате, като употребявате интуицията си. Все още имате благоприятни условия за нови маневри, само че внимавайте някои от ходовете ви да не се окажат неправилни. Нови развития на работното място, може би след някаква смяна на управническо равнище. Късметът няма да ви изостави изцяло. Не се отхвърляйте да се срещате с другари и да посещавате публични места, тъй като там можете да срещнете забавни благоприятни условия. В прочувствен проект нещата ще се развиват добре. Ще почувствате потребността да се насладите на простите неща от живота, другарството, фамилията, околните, да планирате някои визити, пътувания или излети с тях.

Благоприятни дни – 25, 26, 27
Бъдете внимателни – 24, 30

Козирог – През седмицата ще се чувствате по-заредени и енергични, тъй че се пробвайте да влеете цялата си позитивност в работата и дайте най-хубавото от себе си. Ще бъдете извънредно безапелационни и неотстъпчиви и това може да провокира несъгласия и кавги към вас. Най-проблематичните дни за вас са вторник и сряда, мъчно ще се справите с страстите си! Бъдете бдителни и деликатни. Мнозина ще почувстват потребността да трансформират кръга си от другари. Любовният ви живот става малко по-сложен. Имате някои подозрения по отношение на колегата си и не знаете по какъв начин да се справите. Говорете намерено, вместо да приемате настройки, които може да се поясняват неправилно.
Благоприятни дни – 24, 28, 29
Бъдете внимателни – 25, 26, 27

Водолей –Този интервал е подобаващ за креативна самостоятелна работа. Общувайте с забавни хора, четете книги, мислете за нови хрумвания, които по-късно ще се осъществят. Можете да планирате някои значими за вас цели и да се опитате да се отпуснете малко. Бъдете деликатни в изказванията си, можете да разкриете несъзнателно личните си секрети и тайните на другите. Ще бъдете с добра сила през цялата седмица, което подсигурява положително здраве и бързо възобновяване от болесттите. Трябва да оцените дали изискванията и работата, която вършите, са това, което в действителност желаете, в случай че имате благоприятни условия да ги подобрите или в случай че можете да измененията региона, в която работите. Опитайте се да се концентрирайте върху ползите си, правете обичаните си неща, помислете за заниманията си. Ще бъде една седмица цялостна с възходи и падения за тези с сантиментална връзка.
Благоприятни дни – 25, 26, 27, 30
Бъдете внимателни – 28, 29

Риби – Повишава се енергийното ви равнище и се чувствате по-самоуверени. В работата при някои тази седмица ще има непредвидени обрати. Венера ще ви поддържа в тези взискателни дни и ще ви даде доста страсти. За да съумеете във всичко, разпределете работата по степен на значимост. Ще бъдете елементарно податливи на непознато въздействие. Един от най-щастливите моменти е, когато намерите смелостта да се освободите от това, което не можете да измененията. В почивните дни се обезпечете с задоволително количество сън, вярно хранене и удобна конюнктура. Отпуснете се, отидете на масаж, йога, слушайте релаксираща музика. Обогатете се с нови усещания и чувства.Тези, които са още сами, би трябвало да изчакат малко повече време, с цел да намерят подобаващия човек, само че това не значи, че би трябвало да останете заключени в къщи, в противен случай - използвайте всяка опция да се видите със остарели другари или да се запознаете с нови.
Благоприятни дни –28, 29
Бъдете внимателни – 24, 30

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР