В се радват на страхотната голова форма, която демонстрира легендата

...
В се радват на страхотната голова форма, която демонстрира легендата
Коментари Харесай

Любимец на Юнайтед и феновете напуска заради... Роналдо

В се радват на страхотната голова форма, която показва легендата на клуба Кристиано Роналдо, само че това може да докара неприятно развиване в различен аспект. Появиха се информации, че младата звезда на " алените дяволи " не е удовлетворен от статута си на запаса и желае да напусне.
Информацията е на испанското издание " Ел Насионал ". Грийнууд започва отлично началото на сезона и вкара три гола в три дуела във Висшата лига за отбора. Завръщането на Роналдо малко по-късно обаче промени обстановката.

20-годишният англичанин не е почнал като титуляр и при двете турнирни срещи под управлението на новия управител Ралф Рангник - нещо, което по никакъв начин не му се харесва. Това е и явен знак за желанията на експерта по отношение на ролята на Грийнууд до края на сезона.
Младокът е подготвен да напусне, защото е разгневен от неналичието на игрово време, както и че Роналдо продължава да бъде избиран вместо него. А интерес към Грийнууд не липсва. Според изданието, Барселона и Ювентус доста деликатно наблюдават обстановката, а от Арсенал са подготвени да го вземат, в случай че желае да остане в Англия.
Мейсън Грийнууд не е единственият, който е неудовлетворен от статута си в тима. Друг .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР