В сайта за видеосподеляне YouTube се появи видео, свързано с

...
В сайта за видеосподеляне YouTube се появи видео, свързано с
Коментари Харесай

Появи се любопитно видео с бивш служител на ЦСКА-София

В уеб страницата за видеосподеляне YouTube се появи видео, обвързвано с някогашния чиновник на ЦСКА-София Никола Дърпатов. Клипът е дълъг съвсем 3 минути и носи заглавие: " Никола Дърпатов - за ЦСКА, достойнството и морала ". Отдолу е пояснено: " Откровенията на един Кольо - извънредно изявление за емблемата на ЦСКА, енимълс, тирета и летци и още… ".

Не е ясно кой, къде и по кое време е направил въпросното " изявление ". На едно място се изписва " След две продължителни срещи, Дърпатчо даде своето предложение ". По време на целия клип върви музикален акомпанимент и пояснения с титри, като от времето на нямото кино. Във видеото има и голям брой постове на Дърпатов през годините във " Facebook ", като да вземем за пример споделен през 2014 година линк със заглавие " Гонзо е по-голям цесекар от Гриша Ганчев ".

Във видеото в YouTubе се чува Никола Дърпатов да споделя следните неща:

" Не мисли единствено за някаква тъпа емблема и там някакъв остарял рейс "

" Аз си мисля, почтено казано е било леко необичайно по какъв начин тъкмо може да се формулира цялата скица. Аз по тази причина желаех и да се видиме, да поговориме "

" Много неща могат да се случат "

" Помощ по медиите и някакво въздействие върху почитателите - това е единственото, което мога. Влияние върху медиите имам - в смисъл другата ми работа ми оказва помощ доста и за това "

" Стратегически видяно имаш два плана ЦСКА ".

" В момента приказвам за " вие ", тъй като нямам нищо общо въпреки всичко с този план към днешна дата. Това отново нищо не трансформира, в случай че не се генерира интерес. Защото нали се сещаш, че следващата година през май, както ти викаш тирето, печели титлата… "

" Не мисли единствено за някаква тъпа емблема и там някакъв остарял рейс "

" Трябва да се намерения с финансовата част "

" Давай да мислим стратегически. Стратегически видяно имаш два плана ЦСКА. Козовете не са му… при положително изиграване на картите не е невероятно и да се окажат там. И би трябвало да се намерения и по финансовата част "

" А, не визирай " животните ", те са най-малкият проблем. Защото веднъж ти споделих - бранш " Г " е значим, само че е единствено част от пъзела "

" За непрекъснат ангажимент ли говориме или за нещо еднократно, което ще е в границите на някаква акция? "

" Помощ по медиите или някакво въздействие върху почитателите - това е единственото, което мога да направя "

Днес Дърпатов излезе с коментар в обществената мрежа, казвайки, че за тези " договаряния " е уведомил управлението на ЦСКА-София и Иван Велчев - Кюстендилеца. Бившият чиновник в клуба на Гриша Ганчев твърди още: " Както е известно при започване на юли напуснах cska.bg по свое предпочитание. Буквално на идващия ден ми се обадиха от Обеля да сондират дали не бих отишъл при тях. Разказах за този проблем на управлението на ЦСКА и взехме решение да се направя на заинтригуван и " отчаян ", с цел да забележим каква е концепцията на отрепките. (…) След което организирахме две срещи с Гьонсурата, с цел да забележим какво желаят от мен и по какъв начин си го показват. В ретроспекция правя оценка тези диалози с Обеля като извънредно потребни, тъй като в техния ход Гьона се изпусна за 1-2 неща, на които скоро ще им пристигна времето. За протокола прибавям, че офертата ми беше за 5 500… ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР