В сайта за фалшиви новини на агента на ДС Огнян

...
В сайта за фалшиви новини на агента на ДС Огнян
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Цветан Василев си призна черно на бяло, че контролира бТВ!

В уеб страницата за подправени вести на сътрудника на Държавна сигурност Огнян Стефанов – „ Фрог нюз “, захранван обилно от укриващия се в Белград Цветан Василев, през вчерашния ден бяха оповестени документи, съгласно които КТБ (разбирай Цветан Василев), е предоставила заем от 32 млн. щатски $ на компанията на рекламния необут Красимир Гергов „ Пиеро 97 “.

От документите проличава, че против този заем, като поръчителство, са били заложени в интерес на КТБ (разбирай още веднъж Василев) 6% от бТВ. Нещо повече, става кристално ясно, че парите на вложителите в КТБ, в действителност са потънали в офшорката „ Далий трейдинг лимитид “, на Британските Вирджински острови – компания, благосъстоятелност на самия злощастен банкер, и за която категорично се признава, че движи „ пари на КТБ “!

В тези документи несъмнено не става и дума за депутата от Движение за права и свободи, което въобще не пречи на сътрудник „ Академик “ да пусне следващата си опашата неистина, обвързвана с Делян Пеевски, само че по-важното е, че към този момент цъфва черно на бяло, за какво в последните години бТВ от уважавана телевизия се трансформира в рупор, както на подсъдимия Цветан Василев, по този начин и на присъдружните му и също имащи проблеми със закона олигарси Иво Прокопиев, Сашо Дончев и Огнян Донев.

Още през лятото на тази година БЛИЦ първи алармира, че на основен пост в бТВ беше назначен Асен Иванов, който гравитираше към Василев още по времето, в което работеше в TV7, а в този момент прокарва тезите на мустакатия лъжец в скъпото телевизионно време. От самото начало на наказателното гонене срещу Василев пък, неговата отбрана в бТВ бе поета от репортера Светослав Иванов, който бе награден с поста на водещ на " 120 минути " - едно от най-скучните излъчвания в ефира. Именно Иванов бе и един от първите журналистически лакеи, които посетиха Василев във Виена, с цел да създадат угодническо изявление.

Сега всички тези странни обстоятелства, неприсъщи на една уважавана медия, каквато претендираше да е бТВ, най-сетне намират своето пояснение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР