В сайта разясняват подробно за случилото се и Ружа Игнатова:

...
В сайта разясняват подробно за случилото се и Ружа Игнатова:
Коментари Харесай

Измамата на криптокралицата Ружа Игнатова разцъфна отново в България

В уеб страницата коментират в детайли за случилото се и Ружа Игнатова:

През януари 2018 година финансовият свят беше разтресен, когато българската и немската прокуратура дружно с Европол нахлуха в офисите на OneCoin – набралата близо 7 милиарда лв. капитал криптовалута, основана от българката Ружа Игнатова.

Оказа се, че една от най-популярните криптовалути в света в действителност е била финансова пирамида, а управляващите в редица страни стартират следствия още от 2016 година В резултат на това през 2017 година изчезва безследно, а брат ѝ Константин е задържан на 9 март 2019 година в Лос Анджелис. В момента чака присъдата си, откакто се призна за отговорен във финансови измами.

OneCoin изглеждаше погубен единствено допреди няколко дни, когато измамата беше възродена с фанфари в Пловдив, а управляващите в страната както постоянно спяха.

Ново име – нов шанс

Очаквано, след обезглавяването на криптовалутата събитията и новините към нея внезапно спаднаха. Говори се, че в Холивуд ще се прави филм за Ружа, приказва се, че тя е за над 13 милиарда $, приказва се, че е мъртва.

Но като че ли в България и останалата част на света нищо не се приказва за стотиците свързани лица и компании на Игнатова, които останаха на независимост и необезпокоявани чакаха своето време. И то пристигна: сред 16 и 18 юли в хотел „ Империал “ в Пловдив се организира събитието по основаването на нова мрежа,, с името. На него беше пуснат и чисто новият уебсайт, в който има нищожна информация, само че за сметка на това логото на подправената криптовалута седи централно, както и това на, компанията, през която Ружа Игнатова оперираше.

По-долу можете да видите и рекламното видео на събитието, което непосредствено включва фрагменти с Ружа Игнатова и OneCoin:



Лапнишараните на Ружа Игнатова

По фотосите и видеата може да се види, че залата е била цялостна с хора от разнообразни страни като Румъния, Украйна, Русия, Италия, България и други Водещи също хора от разнообразни страни, в това число и нашата. Билетите обаче никак не са евтини, тяхната цена е 1750 евро за двоен ВИП билет, 450 евро за „ клас А “ билет и едвам 250 евро за естествен билет.

В таблица, оповестена от един от българските уредници, се вижда и сметката, по която да бъдат преведени парите. Тя се намира в „ Уникредит Булбанк “ (IBAN: BG92UNCR70001524067943), а за адресат е посочена компанията „ One Network Services Ltd. “ с адрес площад „ Славейков “6A. Именно там са запечатаните офиси на Ружа Игнатова.

Видеата от събитието много припомнят на типичен финансови схеми, където група хора въодушевено изясняват на лековерната си аудитория, че са взели най-хубавото решение в живота си и напълно скоро ще са доста, но доста богати.

Навсякъде по уеб страниците, изявленията и лекциите е цялостно с препратки към OneCoin, OneLife и Ружа Игнатова, както и към самодейността в Пловдив като техен правоприемник. Те даже не се пробват да скрият вързката си с една от най-големите финансови измами в историята на света.

По-долу може да видите една от лекции по време на събитието, която още веднъж изяснява по какъв начин OneCoin (която е публично под запор и не може да се търгува) и нейната нова мрежа One Ecosystem ще направи всички, които вложат парите си в тях, извънредно богати.



Кой са уредниците?

Във Facebook и интернет може да се видят куп свързани с, One Ecosystem и страници и групи. На събитието в София са участвали лектори – по всяка възможност свързани със схемата лица – от разнообразни страни.

Видно е, че сходни „ подгряващи “ лекции и събития онлайн и онлайн са осъществявани и в други страни от листата нагоре с халтав надзор на управляващите. Съдейки по огромното количество хора, платили хиляди да бият път до България, измамата очевидно продължава да генерира милиони левове облаги, а лапнишараните с вяра за бързи пари към момента са прекалено много.

Ще реагират ли управляващите?

Изглежда, че управляващите в страната въобще не са знаели за събитието в Пловдив и не са създали нищо, с цел да го спрат или най-малко да наблюдават и разпитат уредниците му в България. Все отново, то се организира в хотела на някогашния кмет на ГЕРБ – Иван Тотев.

Международната финансова пирамида на Ружа Игнатова надалеч не е била унищожена, а очевидно просто разтърсена. След като нещата се поуталожиха, тя още веднъж набира сили. Все отново приказваме за милиарди левове.

Дори с водещите лица на измамата зад решетките или в неопределеност, ще е хубаво органите на реда да не бъдат последните, които научават за протичащото се у нас, и да се захванат със ставащото, преди България още веднъж да попадне в международния фокус с неприятно, както от дълго време свикнахме.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР