В сайта на ЦСКА беше публикувано обръщение към вече бившият

...
В сайта на ЦСКА беше публикувано обръщение към вече бившият
Коментари Харесай

ЦСКА към Любо Пенев: Взимаше няколко пъти повече от цялото ръководство

В уеб страницата на ЦСКА беше оповестено послание към към този момент някогашният треньор на отбора Любослав Пенев, ето какво гласи то, а ние го пулбикуваме без редакторска интервенция.

"Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, управлението на ЦСКА, сме Ви надълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте извънреден професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за неповторимите резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на равнище. И то на много положително равнище, надхвърлящо няколко пъти това на цялото управление дружно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни само с "търпението и справедливостта ", за които споменавате. Защото управлението по никакъв метод не Ви е дало мотив за това подозрение. Все отново Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме само и единствено с Вас. Много Ви молим, господин Пенев, с цел да е картината изцяло транспарантна, като сте споделили "А ", кажете и "Б " и го подкрепете с нужните доказателства и обстоятелства, с цел да е ясна на цялата армейска общественост!

КОЙ Ви беше гневна съпротива? КОИ бяха неточните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, чакаме Вашите откровени отговори и упътвания. Също по този начин сме подготвени да Ви приветстваме когато и да е на "Армията ", Вас и екипа ви, с цел да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и подготвеност до европейски и международни небеса!

Вие сте вечно в нашите сърца, господин Пенев! Само ЦСКА!

От управлението ".

По рано денем Любослав Пенев написа послание, с което се раздели с "червения " клуб, а на мястото му беше назначен Добри Митов, който ще води отбора в дуела от 32-ия кръг на Първа лига против Черно море във Варна.

Любо Пенев напусна ЦСКА с обръщение
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР