В сайта на Левски публикуваха призив за събиране на 1.5

...
В сайта на Левски публикуваха призив за събиране на 1.5
Коментари Харесай

От Левски пускат виртуални билети за 106 години Любов

В уеб страницата на Левски разгласиха апел за събиране на 1.5 милиона лв., с цел да бъде закрепен клуба в тази нечовешка обстановка. Всичко зависи от напъните на милионите левскари, които могат да посигурят съществуваенто на обичания им клуб.

" Левскари,

Обръщаме се към Вас, тъй като е пристигнало време да вземем в личните си ръце ориста на обичания тим. Остава да създадем финален опит, едно огромно дело! Животът ни дава право и дълг най-малко да опитаме! И ще успеем, единствено в случай че сме едно: последователи, клуб и тим! Без взаимни укори в този момент и без да гледаме обратно е належащо да осмислим какъв брой значимо е това изпитание!

Необходими са най-малко 1,5 млн. лева, с цел да успеем да закрепим клуба в тази нечовешка обстановка. Няма друга опция, която да обезпечи тези средства в клубната каса. Сега всичко зависи от нашите задружни старания - като наследници на славно минало и като почтени левскари да съберем тези средства. Стотинката ще бъде сцепена на 100, всеки лев ще се похарчи с най-голяма отговорност, с цел да оцелее " Левски " до идното Общо заседание на акционерите. Доказали сме, че можем да се активизираме и няма различен метод, по който можем с гордо вдигната глава да преминем през това тестване!

Целта е да съберем тези средства до 24 май, дано да опитаме. В продажба от през днешния ден се пускат виртуални билети за рождения ни ден под надпис " 106 години Любов ". Веднъж към този момент напълнихме стадиона за мач без аудитория. На 24 май ще може да изкупим стадиона няколко пъти! Няма ограничаване, както няма граници и любовта към " Левски ". Цената на билета е 10 лева, а VIP билетите ще се продават по 106 лева Те ще се продават в мрежата на Eventim, а онлайн могат да бъдат закупени от ТУК. https://www.eventim.bg/.../106-godini-lubov-sofia-.../event.html

Да надигнем гордо глави и да помогнем, колкото са човешките ни благоприятни условия, с цел да покажем на целия свят, че " Левскар да си, братко, е дума велика, Левскар да си, братко, е чест!

Припомняме Ви и всички способи, по които може да дарите средства на " Левски "! Клубът има потребност от всеки от Вас!

Платформата на HelpKarma.

Кампанията може да намерите на: https://bg.helpkarma.com/campaign/vsichkizalevski-1641 ".
 Левски ще означи 106 години с огромно събитие на 24 май
Левски ще означи 106 години с огромно събитие на 24 май

На вчерашната среща са били разисквани дейностите, които ще бъдат подхванати незабавно, с цел да се обезпечат свежи средства за клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР