В сайта на института има описание как се ползва новата

...
В сайта на института има описание как се ползва новата
Коментари Харесай

Вече можем да резервираме онлайн час за посещение в НОИ

В уеб страницата на института има изложение по какъв начин се употребява новата услуга

Въведената неотдавна система за ръководство на потока от клиенти в териториалното отделение на Националния застрахователен институт (НОИ) в София град дава опция на столичани да запазят онлайн желания ден и час за посещаване.
На интернет страницата на Национален осигурителен институт е налична онлайн платформа, позволяваща на всеки искащ да употребява цялостния набор от административни услуги, като самичък авансово резервира най-удобното за него време за среща със чиновниците и по този начин да спести време и старания.
За използването на услугата е належащо осъществяването на еднократна първична регистрация, изискваща въвеждане само на потребителско име и ключова дума и осигуряваща непрекъснат и сигурен достъп до поръчките на лицето. След онлайн регистрацията и сполучливото влизане в системата клиентът избира мечтаната услуга и комфортния за него ден и час. След приемането на поръчката се генерира неповторим 4-цифрен регистрационен код, който служи за удостоверение. Това става посредством въвеждането му в някое от билетоподаващите устройства, намиращи се в приемните, само че само в деня на поръчката и не по-рано 60 минути преди декларирания час. След това от билетоподаващото устройство се издава ваучър, който насочва клиента към съответното гише, където ще бъде обслужен.
Всички стъпки са съответно разказани на интернет страницата на Национален осигурителен институт в подробна директива за прилагане.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР