В съвременния свят презентационните умения пред различни аудитории все повече

...
В съвременния свят презентационните умения пред различни аудитории все повече
Коментари Харесай

Станете експерт в презентирането на английски език

В актуалния свят презентационните умения пред разнообразни аудитории от ден на ден изискват характерни знания както на вербално, по този начин и на невербелно равнище. Неотменна част от всичко това е и британският език, одобрено трансформирал се в най-широко публикуваният за връзка по целия свят.
Нашите другари от осъзнават изцяло всички тези динамични специфики, ето за какво са подготвили ужасно предложение, насочено към единствената цел - да усъвършенства вашите презентационни умения на британски език.
Новият курс на центъра е с практическа устременост и е предопределен за тези, на които се постанова да вършат презентации на британски език. Ползите от образованието са както построяването на умения за структурирането на ясна и ефикасна презентация, по този начин и добиването на убеденост при представянето.
Наред със запознаването с главните правила и тънкости на презентационните умения, на курсистите се дава опция да разработят и показват лични презентации на тематики от своята професионална сфера.
Вече 24 години Британско-български информативен и езиков център провежда курсове по британски език и предлага:
- високо равнище на преподаване;
- отлични образователни материали;
- съвременно оборудвани зали в центъра на София;
- образователни стратегии, подобаващи за потребностите и ползите на всеки.
Вижте повече по тематиката в идващото видео, в което Милена и Румен от се убедиха сами от изгодите на практическото образование.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР