В съвременния свят не само изневярата, финансовите проблеми или злоупотребата

...
В съвременния свят не само изневярата, финансовите проблеми или злоупотребата
Коментари Харесай

Хъркането, риболовът и вегетарианството могат да доведат до развод

В актуалния свят освен изневярата, финансовите проблеми или злоупотребата с алкохол могат да доведат до раздор сред сътрудниците. Сред най-популярните претекстове за бракоразвод към този момент са хъркането, риболовът и вегетарианството, написа в. "Дейли експрес ", базирайки се на изследване, направено във Англия по поръчка на правната компания "Горвинс ".

Общият термин "неприемливо държание ", изтъкван като съображение за искане за анулиране на брака, в наши дни е придобил напълно друго измерение, отбелязва Никола Макинис от компанията, поръчала изследването.

Днес коренна смяна в държанието може да докара до съществено утежняване на връзките сред брачните сътрудници и до последвал бракоразвод.

Като съображение актуалните човеци постоянно акцентират претекстове като хъркане, пристрастяване към обещано занимание - лов на риба или колоездене, основна смяна в метода на живот - ежедневно посещаване на залата за фитнес, прекосяване към вегетарианство или веганство, отвод от млечни артикули и глутен.

Не липсват и хора, които акцентират като претекст упорството на половинките си да продължат да пушат, склонността им да приказват прекомерно постоянно по телефона или да прекарват времето си в интернет, неумението им да боравят с пари, политическите им възгледи, неналичието на фамилиарност или несъразмерното предпочитание за секс, неангажираността им с развъждането на децата, неблагодарността.

От правната компания разкриват, че даже са се сблъсквали със случаи, хора да желаят бракоразвод, тъй като брачните им сътрудници слагат родителите си пред тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР