В съвременната си история Лудогорец изглежда орисан да преминава през

...
В съвременната си история Лудогорец изглежда орисан да преминава през
Коментари Харесай

Печели ли "Лудогорец" от гола на "Еспаньол" в 96-ата минута

В актуалната си история " Лудогорец " наподобява предопределен да минава през напрежение и драматизъм. Подобен е казусът от четвъртък вечерта, когато гол на " Еспаньол " в 96-ата минута против " Ференцварош " прекатурна развоя в групата в интерес на българския първенец.

Мачът в Будапеща приключи 2:2, като равенството оказа помощ на " Лудогорец " да резервира второто си място и да бъде във водеща позиция за класиране преди последния кръг.

Воденият от Станислав Генчев отбор събра седем точки след равенството с ЦСКА в Москва и води с една пред третия " Ференцварош " преди директния конфликт на 12 декември в Разград.

Ако " Еспаньол " не беше изравнил, в последния си мач " Лудогорец " щеше да се нуждае само от победа. Сега към този момент и равенството ще класира българския отличник за 1/16-финалите.

 Радостта при втория гол на
© Reuters

Радостта при втория гол на " Еспаньол "

Големият въпрос е може ли " Лудогорец " да се подведе в метода си и това да изиграе негативна роля. В българския тим твърдят, че ще излязат с мисълта за победа на 12 декември. " Ако излезем с мисълта, че ни устройва еднакъв, сигурно ще загубим дуела ", сподели вратарят Пламен Илиев пред Българска национална телевизия.

" Очаква ни тежък дуел, в който излизаме за победа ", добави националът.

" Дори " Ференцварош " да бяха победили, отново всичко си зависеше от нас. Ние при всички положения в домакинския мач против тях ще играем за победа ", сподели треньорът на " Лудогорец " Станислав Генчев.

Фотогалерия: Поредната луда вечер в Лига Европа с марка "Лудогорец " >

Съперничеството сред двата тима през сезона ще приключи по този начин, както стартира - с огромен залог. Те се срещнаха на първо време в квалификациите в Шампионската лига, като тогава " Ференцварош " завоюва и двата мача. След това в групите на Лига Европа " Лудогорец " сподели друго лице и стигна до гръмка победа с 3:0 като посетител.

Важен фактор може да се окаже и времето, защото мачът в Разград е в средата на декември и е допустимо температурите да са доста ниски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР