В Съвета за електронни медии започват изслушванията на кандидатите за

...
В Съвета за електронни медии започват изслушванията на кандидатите за
Коментари Харесай

Изслушват кандидатите за генерален директор на БНР

В Съвета за електронни медии стартират чуванията на претендентите за общоприет шеф на Българското национално радио, който би трябвало да бъде определен на 22 януари.
В конкуренцията за поста вземат участие шестима претенденти. Изслушванията ще се проведат днес и на следващия ден в последователност според входящия номер на заявката на всеки от претендентите за присъединяване в процедурата за избор на общоприет шеф на БНР. Днес пред членовете на Съвет за електронни медии ще показват своите концепции Жени Гаджалова, Антон Митов и Андон Балтаков. Другите трима претенденти за поста са Митко Димитров, Даниела Манолова и Александър Велев, които ще бъдат изслушани в Съвет за електронни медии на следващия ден. До състезанието за избор на нов общоприет шеф на публичното радио се стигна, откакто Съвет за електронни медии приключи предварително мандата на Светослав Костов в средата на октомври предходната година и избра за краткотрайно изпълняващ длъжността Антон Митов.
Светослав Костов пък оглави БНР малко повече от 3 месеца преди да се стигне до предварителното преустановяване на мандата му поради абсурда, който се развихри към прекъсването на ефирното лъчение на стратегия „ Хоризонт “ за близо 5 часа на 13 септември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР