В състезанието, което колегите ни от CarWow са ни подготвили

...
В състезанието, което колегите ни от CarWow са ни подготвили
Коментари Харесай

Kia срещу Ferrari в необичайно, но оспорвано състезание

В надпреварата, което сътрудниците ни от CarWow са ни подготвили през днешния ден можем да забележим две извънредно разнообразни коли, приликата сред които е само, че са червени и имат четири гуми. В познатият ни формат с конкуренция в три разнообразни дисциплини, Мат Уотсън изправя в директна борба електрическата Kia EV6 против класическо бензиново Ferrari F355.
`Kia

Преди да преминем към видеото ще ви срещнем с някои „ сухи “ механически характерности за двете коли, започвайки с по-модерната Kia. Тя се задвижва от два електромотора със систематична мощ от 325 конски сили и оптимален въртящ миг от 605 нютон метра. Те се предават към четирите колела и обезпечават извънредно добър старт на тежащата малко над 2 тона машина.
`Kia

В чиста и класическа спортна форма, Ferrari-то може да се похвали с 3.5-литров бензинов атмосферен V8 с 380 конски сили и 360 нютон метра, които се предават само към задните гуми. В композиция с механичната трансмисия, управляването на подобен автомобил изисква своите умения. Голям плюс тук е тежестта от едвам 1350 кг. Кой ще победи, вижте във видеото.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР