В същото време, според думите на Морел, „светът ще бъде

...
В същото време, според думите на Морел, „светът ще бъде
Коментари Харесай

Бивш зам.-шеф на ЦРУ обясни какво ще бъде отмъщението заради Сюлеймани

В същото време, съгласно думите на Морел, „ светът ще бъде по-добър без Сюлеймани, който има доста американска кръв по ръцете си “. Той предвижда гибелта на американски жители там, където има сили, следени от Иран.

„ Ирак е най-вероятното място, както и Ливан, Бахрейн и други региони на Близкия изток “, споделя някогашният зам.-шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Морел е отбелязал, че убийството на високопоставени военни е рискова стъпка, на която предшествениците на сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп не са се осмелявали. Според неговите думи, американските военни също могат да станат обект на възмездие на Техеран. Освен това разправата може да ги настигне на всички места по света, даже и на територията на Съединени американски щати.

Иран към този момент разгласи готовността си да отмъсти за убийството на генерала. Освен това актът на отмъщението, съгласно ирански представител, ще постави завършек на наличието на американските сили в района. Президентът Доналд Тръмп от своя страна съобщи, че Съединени американски щати ще нанесат удар по 52 обекта в Иран при положение на офанзива против американци или американски обекти.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР